kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Geçtiğimiz yolları arıyor gözüm yine Sanırım şehir uzakta kalıyor Ellerimi uzatsam tutmak isterim günü Ama güneş her gece tepemde doğuyor Yani olmuyor olmuyor istesem de Kimse gelmiyor beklesem de Yaz kokusu duyardım kışın ortasında bile Uzun cümleler kurardım konuşurken Eski filmlerde kaldı böyle sözler deniyor Ama şimdi filmler bile eskimiyor Beni anlatan bir parça *!Birasından bir yudum alır...*[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? [Bu mesaj theKingpin tarafından 16 Temmuz 2004 00:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 leyla olmak hoştur amma mecnun olmak başkadır başka..[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 *!Tüyleri diken diken olur,gözlerinden bir damla yaş süzülür...*[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ?
Öne çıkan mesajlar