Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 1. Pawlinger değil Pawliger :) 2.evet bende tüylerine ve gözlerine bitiyorum...[signature][hline][b]Email: [email protected] Amor a.k.a Pawliger [Pawliger] Avatürk Exile [Amor] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 kopek budur otesi yoktur . romalilar zamaninda savas kopegi olarak kullanmis bu hayvanlari . http://www.juen.com.tr/irklar_detay.asp?ako_fl=3&irk_kodu=110 [signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . [Bu mesaj huun tarafından 14 Temmuz 2004 22:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 onları sehrin merkezinde nasıl gezdircaz canım =) burası çok kalabalık bi yer millet gördüğü zaman direk Kal Ort Por[signature][hline][b]Email: [email protected] Amor a.k.a Pawliger [Pawliger] Avatürk Exile [Amor] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 silth abi sen almak istemiyorsun ama gene de normal değilsin be :)[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Aslında o hayvanları mafya bablarının kullanması gerek :) Gideride azdır :)[signature][hline][b]Email: [email protected] Amor a.k.a Pawliger [Pawliger] Avatürk Exile [Amor] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 said: BonePART, 14 Temmuz 2004 22:53 tarihinde demiş ki: cidden iyi sadık zeki ve super bi hayvan istiyo musun sivas kangal al hocamın var bi tane dişi sivas kangalı. baya bi iri. bütün gün yatıyo yaz nedeniyle ama yattığı yerde bile tetikte, biri gelince havayı kokluyo, bi gözü direk gelenin üstünde.gayet güven verici + sakin uyumlu canayakın bi hayvan. takdir ediorum o köpeği :)[signature][hline]Şuutoooo !!!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 katil hayvan yoktur . nasil yetistirirsen oyle olur . en iyi katil olmasininda nedeni hayvanda boyun diye bir sey yok , cok guclu cene ve bacaklar ufacik vucud. bir kopek ciftligine gitmek nasip olursa bir pitbulldan sov isteyin. 4 metreye kadar sicriyor serefsiz hayvan .kangalda bahcede surda burda beslenecek bir hayvan degildir . tasmaya vurulan pek cok safkan kangal yemekten kesilip kendine ariza verir . o hayvana kocaman bir ciflik arazisi olacak birakcan gezecek tozacak . bir de sabahlari bir ise yaramayan bir kopek aksamlari yasiyor it . [signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . [Bu mesaj huun tarafından 14 Temmuz 2004 23:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 ama pitbullların geninde var saldırganlık...[signature][hline][b]Email: [email protected] Amor a.k.a Pawliger [Pawliger] Avatürk Exile [Amor] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 asabiyet diyelim biz ona . saldirmamasini ogretirsen saldirmaz .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 labaratuarda henuz sebzeler disinda bir canli uretilemedi .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 karni tokken saldiran bir hayvan goster bana . ciflesme ve yavrulama zamanlari haric . karni tok aslanin bile suratina tekme atiyorsun gidiyor baska yere . bunun disinda kopek dedigin hayvanida her hayvanla karsilastirma . karakteristik ozellikleri var di mi? onune gelene saldiran bir kopek ne duydum ne gordum . kuduzsa baska .bunun disinda egitlebilecek kadar beyne sahip olupta ehlilestirilemeyen tek hayvan yaban kedisi diye biliyorum . [signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . [Bu mesaj huun tarafından 14 Temmuz 2004 23:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Kusura bakmayın biraz uzak kaldım ama ben halen pitbul almak istiyorum Ooo devasa 3,5 tonluk çeneyi hissetmek istiyorum :) Daha kara veremedım ama gerçektende pitbullar yasaklanmış...Doberman almam bikere tipi hoşuma gitmiyo... Ne alsam ya ne alsam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 ya kazma kurek yorumlar yapiliyor.. karde$im pitbull canavar filan deilki oda bir kopek sen gidip kopegi dovusturursen ne biliyim kafasina torba takip karanlik odada tavana asip asili sekilde bekletirsen surekli doversen veya saldirgan olmasi icin yanan koz'e bastirtirsan pitbull deil terrier'bile adam yer sunu unutmayinki bir kopek'in sahibi nasil bir kisilige sahipse kopekde o kisiligi alir.Ben 3,5 senedir pitbull besliyorum ve suanda istanbulda oturuyorum antalyada otururken evde bide terrier kopegim vardi ikisi anlasiyorlardi.Pitbull her zaman sahibine sadik kopektir sahibinin emirlerini olum pahasina oLsun yapar. tabi gidipte 150 milyonluk cakma pitbull almicaksin Scr'li alicaksin.Simdi ordan bir iki kisi atlicak laboratuvar kopeklerine Scr'mi olur ? diye olur abicim dicem onlara :) Dostum sana tavsiyem daha once pitbull vs.. bu tur bi kopek beslemediysen eger hic bulasma sonucta bu hayvanlari iyi egitemezsen oyun oynarken filan elini filan kaptirabilirsin pitbull tamamen iyi bir egitim ister.[signature][hline]live for.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 My Dog Bir tek sorun evin icinde nereye gitsem surekli yanimda :) ... 3 aylikken Bu resimdede oyun esnasinda elimi kapmamasi icin bir iki ufak egitimler vermeye calisiyordum ama nafile tabi :) [Bu mesaj sirplaya- tarafından 15 Temmuz 2004 01:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Daha önce beslemedim ama çok seviyorum...Almak için kuduruyorum onun kadar karizma bi köpekte görmedim hem gerçektende seviyorum...Ne bileyim bu yeni yasalar biraz caydırdı ama bakalım vazgeçecemmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Dostum bide gunde 3 kez cikarcaksin pitbull diger kopekler gibi deil surekli antreman yaptircaksin eger 11 ay'a kadar duzenli antreman yaptirirsan 11'i ayda bir arabayi bosa alip kopegine gogusten tasma takip arabaya baglicaksin ve kopeginin onune gecip arabayi cektirceksin vs.. :) bir cok seyler var eger tabi saglam bir kopek olmasini istiyorsan.[signature][hline]live for.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Hahaha Rocky aklıma geldi :) Ya antraman yaparız canım ne olcakki her sabah koşarız beraber yetmezmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Eger istanbul icindeysen gorusebiliriz illa pitbull diye deil tabi.. Ama illa pitbull dersen Bakiniz :) buna bi bak derim :)[signature][hline]live for.. [Bu mesaj sirplaya- tarafından 15 Temmuz 2004 01:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Yok istanbul değil Bursa...Verdiğin link açılmıyor :( *Meraklanır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 simdi dene[signature][hline]live for.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Sağol Çok tatlı yaa hasta oluyorum bu köpeğe...Bide hazır seni yakalamışken Bunların yavru fiyatları ne kadar daha araştırmaya zamanım olmadı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 valla ben telefon acmistim bu arkadas'a Samsun'dan bi arkadas zaten o siteyi incelersen yawrularin anne ve babasininda resmini gorursun 250$ demisti bana.Kopegi bursa'yada getirirler hemde otobus parasini karsilarsan.Ama gercekten 10 numara bir yawru[signature][hline]live for.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Hmmm tmm ben düşüneyim biliyosun bu hayvanlar yasaklandı aldıktan sonra başıma dert olmasın sana özele msj atarım Sağol iyi geceler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Git veteriner'e Mastiiff olarak kayit ettir sorun olmaz :)[signature][hline]live for.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 said: capul, 14 Temmuz 2004 01:35 tarihinde demiş ki: Birader sorunlu musunuz neymiş öle pitbul mitbul...Zati genelde öle köpek alanlar kendini farkettirmek isteyen tek başına eziklik yaşayan tiplerdir (kimse alınmasınnn)... esek gibi kopek istiyorum davar gibi kopek istiyorum seklinde konusanlari gorunce benim de fikrim bu oluyor.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar