Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pitbul almak istiyorum ama...

Thealon

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
said:
Deep-Night, 13 Temmuz 2004 00:10 tarihinde demiş ki:
napıcan abi pitbulu git kiwi tavşanı ayısı al

ahaha katılıyorum :)
türkiye'de ingiliz hayvan hakları kabul edildi, sanıyorumki ingiliz hayvan haklarında pitbull cinsi köpeklerin beslenmesi yasak..[signature][hline]===> orc_lord <===
Buddy'nin resimlerine gider..di...
Buddy'nin resimlerine gider...
Pati Pet Açıldı!

Sosyal ağlarda paylaş

yeni cikan yasayla,pitbull ve bi cins japon köpeginin bakimi yasaklanmisti.ama bu demek diildir ki;alamazsin.eger evde bakacaksan hic bisiy olmaz.ama disarda bakarsan,bizim belediye öküz oldugundan,uyari muyari vermeden "yassah gardasim!!!besleyemen pitbül cinsü encik!" demeden zehiri atabilir.ayrica pitbull uzman kisiler tarafindan egitilmelidir.bu da saldirgan bi köpek icin 1500$ dir.[signature][hline]TANRI TÜRK'Ü KORUSUN!
Sosyal ağlarda paylaş

Uzman kisiler tarafindan egitilmesi sart degil, eger sen Pitbull'u saldirgan olmadan yetistirir ve kucukken saldirganlik yaptiginda onu abartiya kacmicak sekilde cezalandirirsan, evcil bir sekildede buyutebilirsin. Ancak gunumuzde Pitbull alan insanlarin cogu bunlari dovusturmek icin kullaniyor.[signature][hline]- never too old to learn!
life isn't a coincidence, it's a reflection of us!
Sosyal ağlarda paylaş

Birader sorunlu musunuz neymiş öle pitbul mitbul...Zati genelde öle köpek alanlar kendini farkettirmek isteyen tek başına eziklik yaşayan tiplerdir (kimse alınmasınnn)...Eğer kapı gibin bi köpegim ossun diosan kurt al derim... hem çok sadık bi hayvan hem de koruma yönünden de baya iyi...
Sosyal ağlarda paylaş

orc_lord kesinlikle katiliyorum! hele o kar beyazi olanlari yok mu... aman allahim bir de yavru hali... resmen bole tutup minciklayasin, yiyesin geliyor kopegi saatlerce onla oyun oynayasin... ahhh ahhh yakinda alacam bende insallah :)[signature][hline]- never too old to learn!
life isn't a coincidence, it's a reflection of us!
Sosyal ağlarda paylaş

Husky alincak en son kopek cinsidir.Son derece simarik ve buyume caginda ewe verdigi hasari tamin edemezsiniz.Ben pitbull besliyorum evimde son derece memnunum My Dog ama asker'lik nedeni ile kopegimi satmak zorunda kaldim bu ara onunla ugrasiyorum.[signature][hline]live for..

[Bu mesaj sirplaya- tarafından 14 Temmuz 2004 11:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Golden alicaksin karde$im evinde besliceksen ne Husk'si filan pitbull almicaksan egerki ben sana al derim her derda deva bir kopek - moralinmi bozuldu git dal pata kute - canInmI sIkIldı gures yap - basinmi belaya girdi atil pit de eheuhe ne ole Husky filan ha alicaksan al ama oyuncak biblosunu al euhe

Evde bakicaksan Golden al.

Ama diyorsanki benim ne isim olur Fifi lerle :) Pitbull - BullMastiff - BullTerrier veya en kotu ihtimak Rotweiler al.[signature][hline]live for..
Sosyal ağlarda paylaş

pitbull ne ya ? bullterrier al madem vahsi bir kopek istiyorsun . turkiyede yasak mi degil mi bilmiyorum ama pitbulldan daha dengesiz bir hayvan onu biliyorum .

husky de alma dunyanin en aptal kopegidir ve insan sevgisiyle dolu diyen yanlis biliyor . yemek yerken sahibini bile tanimayan bir hayvan. [signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .

[Bu mesaj huun tarafından 14 Temmuz 2004 22:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...