Thealon Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Pitbul almak istiyorum ama hafta sonu gazete pitbulun bakımı makımı herşeyi yasaklanmış doğrumudur acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 napıcan abi pitbulu git kiwi tavşanı ayısı al[signature][hline]nasıl oluyor zaman bir türlü geçmezken yıllar hayatlar geçiyor? Emaleth, 09 Temmuz 2004 17:44 tarihinde demiş ki: evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Abi nabıcam öle ne yedüğü belirsiz hayvarları :) Bana Pitbul lazım pitbul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 said: Deep-Night, 13 Temmuz 2004 00:10 tarihinde demiş ki: napıcan abi pitbulu git kiwi tavşanı ayısı al ahaha katılıyorum :) türkiye'de ingiliz hayvan hakları kabul edildi, sanıyorumki ingiliz hayvan haklarında pitbull cinsi köpeklerin beslenmesi yasak..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 guzel saglam bi kopek istiosan git doberman al yada buldog al onlarda ii kopek napacan pitbullu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Bildigim kadarı ile Türkiye'de Pitbull Beslenilmesi yasak...[signature][hline][b]Email: [email protected] Amor a.k.a Pawliger [Pawliger] Anet Exile [Amor] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shinoda Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 said: Thealon, 13 Temmuz 2004 00:12 tarihinde demiş ki: Abi nabıcam öle ne yedüğü belirsiz hayvarları :) Bana Pitbul lazım pitbul TAbi pitbull sadece insan yediği için kolay geliyor demi?[signature][hline]Cameroon Patrick Mboma 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Dotun yiyosa al :D ondan sonra o dötünü yesin muhauah[signature][hline]Dead Or Alive|GaLaTa§aRay|¤Mortal Kombat: Deadly Alliance¤ Coming Soon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hasan_Acar Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 yeni cikan yasayla,pitbull ve bi cins japon köpeginin bakimi yasaklanmisti.ama bu demek diildir ki;alamazsin.eger evde bakacaksan hic bisiy olmaz.ama disarda bakarsan,bizim belediye öküz oldugundan,uyari muyari vermeden "yassah gardasim!!!besleyemen pitbül cinsü encik!" demeden zehiri atabilir.ayrica pitbull uzman kisiler tarafindan egitilmelidir.bu da saldirgan bi köpek icin 1500$ dir.[signature][hline]TANRI TÜRK'Ü KORUSUN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Uzman kisiler tarafindan egitilmesi sart degil, eger sen Pitbull'u saldirgan olmadan yetistirir ve kucukken saldirganlik yaptiginda onu abartiya kacmicak sekilde cezalandirirsan, evcil bir sekildede buyutebilirsin. Ancak gunumuzde Pitbull alan insanlarin cogu bunlari dovusturmek icin kullaniyor.[signature][hline]- never too old to learn! life isn't a coincidence, it's a reflection of us! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 bence gidip bir husky al oldukça sevimliler :) eğitip savaş vs. side verirsen belki pitbull'lar gibi olabilir nede olsa kurt :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 orc_lord hakli. siberian husky! mukemmel bir hayvan hatta... insan sevgisi en yuksek kopek olsa gerek. (veterinerler ole der genelde)[signature][hline]- never too old to learn! life isn't a coincidence, it's a reflection of us! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 ayrıca insan o mavi gözlerinede dayanamıyor :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Birader sorunlu musunuz neymiş öle pitbul mitbul...Zati genelde öle köpek alanlar kendini farkettirmek isteyen tek başına eziklik yaşayan tiplerdir (kimse alınmasınnn)...Eğer kapı gibin bi köpegim ossun diosan kurt al derim... hem çok sadık bi hayvan hem de koruma yönünden de baya iyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 orc_lord kesinlikle katiliyorum! hele o kar beyazi olanlari yok mu... aman allahim bir de yavru hali... resmen bole tutup minciklayasin, yiyesin geliyor kopegi saatlerce onla oyun oynayasin... ahhh ahhh yakinda alacam bende insallah :)[signature][hline]- never too old to learn! life isn't a coincidence, it's a reflection of us! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 aaa tabi al dmx :) beyazları daha farklı oluyor zaten husyk'lerin :) birde bu husky'lerin kuyrukları çok hoş..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Husky alincak en son kopek cinsidir.Son derece simarik ve buyume caginda ewe verdigi hasari tamin edemezsiniz.Ben pitbull besliyorum evimde son derece memnunum My Dog ama asker'lik nedeni ile kopegimi satmak zorunda kaldim bu ara onunla ugrasiyorum.[signature][hline]live for.. [Bu mesaj sirplaya- tarafından 14 Temmuz 2004 11:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Golden alicaksin karde$im evinde besliceksen ne Husk'si filan pitbull almicaksan egerki ben sana al derim her derda deva bir kopek - moralinmi bozuldu git dal pata kute - canInmI sIkIldı gures yap - basinmi belaya girdi atil pit de eheuhe ne ole Husky filan ha alicaksan al ama oyuncak biblosunu al euhe Evde bakicaksan Golden al. Ama diyorsanki benim ne isim olur Fifi lerle :) Pitbull - BullMastiff - BullTerrier veya en kotu ihtimak Rotweiler al.[signature][hline]live for.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 walla az once gosterdıgın fotoraftakı kopek benım dunyada alacagım en son yaratıktır ... alıcaksak ya husky abi yada golden gerısı yalan[signature][hline]Dead Or Alive|GaLaTa§aRay|¤Mortal Kombat: Deadly Alliance¤ Coming Soon... Xhearon Uo Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Husky'le oyun parkina gidersin anca asasas[signature][hline]live for.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 pitbull ne ya ? bullterrier al madem vahsi bir kopek istiyorsun . turkiyede yasak mi degil mi bilmiyorum ama pitbulldan daha dengesiz bir hayvan onu biliyorum . husky de alma dunyanin en aptal kopegidir ve insan sevgisiyle dolu diyen yanlis biliyor . yemek yerken sahibini bile tanimayan bir hayvan. [signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . [Bu mesaj huun tarafından 14 Temmuz 2004 22:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 canavar adamı yiyor valla şaka bir yana "Pitbull" köpek cinsi...[signature][hline][b]Email: [email protected] Amor a.k.a Pawliger [Pawliger] Avatürk Exile [Amor] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Bullterrier cok simarik bir kopek'dir egitimide bir o kadarda zordur.[signature][hline]live for.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Sibirya kurtlarıda aynı şekilde eğilmeleri çok zorduk asabi hayvanlar ama çok tatlılar onada katlanmak gerekiyor...[signature][hline][b]Email: [email protected] Amor a.k.a Pawliger [Pawliger] Avatürk Exile [Amor] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Pawlinger Husky'nin tek ozelligi tuyleri ve gozleri baska hic bir ozelligi yok tamamen ariza bir kopek[signature][hline]live for.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar