Demron Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Merhabalar, Bundan 5-6 ay öncesine kadar oynuyordum bu serverda, sonra pozisyon itibarı ile ödeme yapamamam dolayısıyla inactive durma gelmişti account. Dün gece tekrardan ödeme yaptım aktif ettim account'u. Ama bir problemim var. Tüm serverlar gözüküyor ama Karak Eight Peaks server i gri olarak gözüküyor. İçinde 7 tane charım oldugunu söylüyor ama hiç bir şekilde bu server a login olamıyorum?? Sizce sebebi nedir ?? yoklugumdaki dönemde bir problem mi oldu bu serverda ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Sunucu kapatıldı. Account Management'dan karakterlerini başka bir sunucuya transfer edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demron Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 peki genel anlamda paticik(ler) (çok şirin oldu :)) nerededir ?? oraya transfer yapayım. ama nasıl yapacagım birde ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlindArcher Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Karak norn dayız. Guildleri buraya taşıdı herkez. Siteye gir hesabın ile. En aşağıda karakter transfer gibi birşey olacak. Oradan karakterini seçip, transfer ediyorsun. ha birde karakter nedir, rr felan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demron Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Order da 7 tane tırt caracter vardı fazla oynayamıştımda artık işler yoluna girdi başlıyacam dogru düzgün :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tandagh Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Genel anlamda Destructiondayız Norn'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar