Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Yarın septimusla buluşacağız tophanede isteyen gelebilir. Budur: kısa ve öz :=) Saat 17:00 de buluşacağız. Ayrıntılar topiğin devamında [signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür [Bu mesaj Prawler tarafından 14 Temmuz 2004 22:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 hastıır aha dur dur gelebilirim belki dur bi keh keh[signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night...
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 saat 1 gibi nasıl olur?[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Saat akşama doğru.[signature][hline]
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 3 iyidir o zaman[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 3 akşama doğru mu abi? 5 6 olsun. Ben 2 de kalkıyorum.[signature][hline]
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 off bi gün de erken kalk senin saatine göre 5 6 diyorsun da kimler gelecek bakalım[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 puaehuaehae o zaman gelemem bavul hazırlıyom yauv ulan... neyse hep kaçırıyom[signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night...
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 ne alaka ki bavul hazırlamak saat? akşam yolculuğa mı çıkacaksın?[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 yep![signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night...
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 septi 2 kişi takılırız ordan bara akarız[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 said: Quivalen-soth, 14 Temmuz 2004 22:46 tarihinde demiş ki: yep! birgün sonra git?[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 geliyorum.. tam saat aliyim[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 saat 4:30 olsun diyorum septi[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Tamda mekanı bulmuşunuz tophane :P[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 4.30 tamamdır.. Ararım sizi yarın.. praw pm'ne cebimi atiyorum caldir[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 hahah çok espritüelsin ramses vallahi yerlere yattım sürünüyorum[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 praw bugun sinirli biraz ya.. v20'den olsa gerek.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 mesh saat 5 e aldık[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 dur lem yarın perşembe cuma deel ki cuma gidiom ben harbi abi hiç belli olmaz abi neyse ya siz takılın yarın sabahtan haber verirüm durumlarım karışık hafif.. keh keh belki yingenizle buluşurum bakarsın[signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night...
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Tamamdır.. Kaç kişiyiz şu an?[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 yarın perşembe valla sen bilirsin zorlayan yok seni soth[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür
Coldwind Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 quiv sen gitmemismiydin tatile? prawler sana burdan sevgilerimi yolluyorum, maalesef gelemiyorum :)[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. fizban, 07 Temmuz 2004 22:38 tarihinde demiş ki: abi bi kerelik vermenin anlamı nedir ? bi kere verdikten sonra bi daha niye vermeyesin ya ?
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Ben şimdilik kaçtım.. ilerleyen saatlerde gelirim, tophaneye gelecem deyip gelmeyende itinayla oyulur :)[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 gittim geldim cuma gidiyorum akşamdan tekrar efenim cold icq nuza giriniz kasmayalım..[signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night...
Öne çıkan mesajlar