Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Yok canım anladım tabii ki kıyaslamasını, ama Guiza kıyas kabul etmeyecek ve Kezman'ın yanında bile anca o dediğim Ronaldo ile benzeştirilcek bir adam, o yüzden espriyle yazdım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 holy nin dediği aynen. ben kezman fanatiği bi insan olarak guiza yı kezmana gore cok cok daha iyi buluorm. guiza nın pasları ozellikle mukemmel. ama işte bu sistemde oynayabilcek bi oyuncu değil guiza. bizim bole fizikli, yay ustunden sut cekerken korkmicak vurucak, topu tutabilcek bi forvete ihtiyacımız var bu sistemde ama guiza ya bu kadar para verdikten sonra bi hiç ugruna satmayıda istemem acıkcası. 4-5 m€ ya gidiceğine oynasın takımda. ayrıca gece sene guizanın lig istatistiği 10 gol 11 asist. bence hiçde fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 abi kezmanin nesine hastasin sende anlamadim gitti. futbol desen yok karakter desen yok. tam bir kendini beyenmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 bu arada guizanin o sol ayakla attigi suttan sonra gercekten bir umidim kalmadi. her hafta halisada mac yapsan okadar kotu bir sut cekemezsin. adam sanki hayatinda top oynamamis tam bir acemi gibi vurdu. ayagina filan oturmaz ok ama bi seyredebilirseniz seyredin o sutu anlarsiniz nedemek istedigimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 maç boyu neredeyse sırf guiza'yı takip ettim. çok uygun pozisyonlarda takım arkadaşlarının adama pas atmadığına bir kaç kez şahit oldum. boşa kaçtığı halde iplenmeyen hazırlık pasına dönüş yapan oyuncular oldu. son vuruşu kötüydü ama topu çekmeye çalışmalar, kısa pas denemeleri bir nebze güzeldi. olucak olucak kredisi sonsuz arkadaşın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar