Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EL : Fenerbahçe - FC Sheriff 17.12.2009 @ 22.05

Bonjo

Öne çıkan mesajlar

holy nin dediği aynen. ben kezman fanatiği bi insan olarak guiza yı kezmana gore cok cok daha iyi buluorm. guiza nın pasları ozellikle mukemmel. ama işte bu sistemde oynayabilcek bi oyuncu değil guiza. bizim bole fizikli, yay ustunden sut cekerken korkmicak vurucak, topu tutabilcek bi forvete ihtiyacımız var bu sistemde ama guiza ya bu kadar para verdikten sonra bi hiç ugruna satmayıda istemem acıkcası. 4-5 m€ ya gidiceğine oynasın takımda. ayrıca gece sene guizanın lig istatistiği 10 gol 11 asist. bence hiçde fena değil.
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada guizanin o sol ayakla attigi suttan sonra gercekten bir umidim kalmadi.
her hafta halisada mac yapsan okadar kotu bir sut cekemezsin.
adam sanki hayatinda top oynamamis tam bir acemi gibi vurdu.
ayagina filan oturmaz ok ama bi seyredebilirseniz seyredin o sutu anlarsiniz nedemek istedigimi.
Sosyal ağlarda paylaş

maç boyu neredeyse sırf guiza'yı takip ettim. çok uygun pozisyonlarda takım arkadaşlarının adama pas atmadığına bir kaç kez şahit oldum. boşa kaçtığı halde iplenmeyen hazırlık pasına dönüş yapan oyuncular oldu. son vuruşu kötüydü ama topu çekmeye çalışmalar, kısa pas denemeleri bir nebze güzeldi. olucak olucak kredisi sonsuz arkadaşın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...