Eternalus Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 evet, geçenlerde xp kurmak için size danıştığım alet biz daha elimizi süremeden yalan oldu. acer aspire 5920g aletin modeli, arkadaş alalı bayağı bir olmuş, yani garanti şansımız yok. olan tam olarak şu: bilgisayar daha ilk açılıp acer yazısını ekrana verdiğinden itibaren(ki bu ayrıntının ekran kartı sürücüsü sorununu ihtimal dışı bıraktığını sanıyorum) ekranın backlight çalışmıyor. lcd çalışıyor, çünkü zar zor da olsa masaüstünü vs görebiliyoruz, ama dediğim, ekran çok karanlık ve bir şey yapılmıyor. google amca ekranın açısıyla oynayınca başlarda sorunu atlayıp, sonradan tamire götürenlerin hikayeleriyle dolu. kaçınılmaz şekilde tamire gidecek, bunu anladık ama, arkadaş laptopı bi açtı mı 3 4 gün kapatmaz idi, acaba dedik ısınma genleşme derken backlightın kablosu mu çıktı? tamire vermeden önce neler yapabiliriz, fikirleri alalım. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 tamire vermeden önce acerı kırıp atabilirsin acerın bazı modellerinin tamamı direk sorunlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 masaustundeykne fn+f5 denediniz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 o herhangi bi tuşa basınca geçiyo ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 hahahah bir arkadaş aynen böyle diyordu,fn tuşundan haberi yokmuş garibin.Şimdi bana bilgisayar dehası gözüyle bakıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 e herhalde gençler, o kadar da değil :D şöyle baktım, bu aletin dünya çapındaki sahipleri yaşamış bunu hep. yarın da bi götürmeyi düşünüyoruz bakalım teşhis için en azından. bu arka aydınlatma ya da kablo çok pahalı olmasa gerek di mi? yani yeni ekran direkt ameliyat onu biliyoruz da, diğerleri çok değildir umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar