arar Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 bildiğiniz yada bilmediğiniz üzre jimi hendrix'in adı yukarıda yazılı isimlerden biri olan bir şarkısı var. ben voodoo chile diye bilirdim bu şarkıyı, ama geçen bir cd'nin arkasına baktım voodo child yazmakta. ikilemdeyim, geceleri uyuyamaz oldum; yemeden, içmeden kesildim. lütfen aydınlatın beni.[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 chile o ya.jimi hendrix kitabında bile öyle yazıordu.o bir korsan cd olmasın?yada bir toplama albüm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 jimi hendrix'in woodstock konseriydi yanlış hatırlamıyosam, orjinaldi bide... ayrıca bugün gördüğüm bir g3 cdsinde de child yazıyodu.[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar