Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yanıt yazmak istemezsen bir çağrı atman yeter

Brigand

Öne çıkan mesajlar

abi bak şimdi. kıza, kararı sana bırakıyorum demek, bütün suçlu benim, bi bok yedim ben affet beni demektir.(öyle mi?) bunun üzerine kurulan ilişki de tamamen kızın elinde olur. kızlar da dengesiz olur. kendi kontrol edemeyeceğin bişeyi de istemezsin heralde. o yüzden kontrolü mümkün olduğunca kıza verme
Sosyal ağlarda paylaş

fede said:

abi bak şimdi. kıza, kararı sana bırakıyorum demek, bütün suçlu benim, bi bok yedim ben affet beni demektir.(öyle mi?) bunun üzerine kurulan ilişki de tamamen kızın elinde olur. kızlar da dengesiz olur. kendi kontrol edemeyeceğin bişeyi de istemezsin heralde. o yüzden kontrolü mümkün olduğunca kıza verme

+1
Sosyal ağlarda paylaş

ben fede ye katılıyorum yaw. "gurbanın olam dön bağa" tarzında yaklaşımlar işe yaramicaktır kıza onsuz da mutlu olduğunu göstermen lazım.beraber biyerlere git bak o kadar cool adamım seninle arkadaş gibi takılıyorum havası yarat.havasan sudan sağdan soldan konuş hiç ikinizden konuşma sonunda konuyu kız kesin oraya getirecektir işte orda oluru var demektir yok kızın da umrunda değilsen "bi tuvalete gideyim sıkıştırdı" diyerek kalkar hesabı ödemeden kaçarsın.
Sosyal ağlarda paylaş

abi çık kızın karşısına eskiyi unutalım yeni bi sayfa açalım. benimle bugün bişeyler yapmak ister misin ne bilim bi kahve içelim falan de böyle gayet neşeli ve mutlu. eğer bişeyler istiyosan onu yeniden tavlamaya çalış sanki 0 dan tanıştığın hoşlaştığın bi insanmış gibi. ^^
Sosyal ağlarda paylaş

Şu severek ayrılma konusunu anlamıyorum ya.
Ayrılalım ama arkadaş kalalım (hadi bu normal eğer samimiyseniz)
Ayrılalım ama couple aktiviteleri yapalım başbaşa sinema falan gibi
Ayrılalım ama sevişelim
Ayrılalım ama blablalbla

Seviyorsanız söyleyin, ayrılmayın.
Sevmiyorsanız eski kızlara takılmayın, devam edin.
Sosyal ağlarda paylaş

Brigand said:

vaniLLe said:

muhtemelen cagri atman yeder dülaay tarzi bisiler söylemeseydin, cok soguk bi cevap verirdi.
isteyen insan her halukarda belli ederdi cünkü bi cevapla.

çekingen ama biraz ya. mesaj gelse bile ahım şahım bişe belkemiyodum zaten.

abi kendini kandirma böyle bahanelerle. cekingen olsa bile bisiler yazardi. sadece caldirmanin sana ne ifade etcegini, nasil anlasilcagini kavramayacak kadar saf degilse tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu durumda iki ihtimal olucak;

Ya kaçan kovalanır ya da kızın hayatında biri falan var. Eğer kaçan kovalanır olursa, ağır davranıp adım atarsan belki bişiler olabilir. Ha bu mantıkla ilerleyen ilişkiden gelecek tek hayır hevesinizi almak falan olur heralde. Hayatında biri varsa da kızın geçmiş olsun. O zaman bana niye çağrı attın kaşaeeer dersin :)
Sosyal ağlarda paylaş

vaniLLe said:

Brigand said:

vaniLLe said:

muhtemelen cagri atman yeder dülaay tarzi bisiler söylemeseydin, cok soguk bi cevap verirdi.
isteyen insan her halukarda belli ederdi cünkü bi cevapla.

çekingen ama biraz ya. mesaj gelse bile ahım şahım bişe belkemiyodum zaten.

abi kendini kandirma böyle bahanelerle. cekingen olsa bile bisiler yazardi. sadece caldirmanin sana ne ifade etcegini, nasil anlasilcagini kavramayacak kadar saf degilse tabi.

Tamam o ihtimal de var ama öyle olmayabilir de iki seçenek de ihtimal dahilinde bence. ha evet aynı şeyi kendime de diyorum ben "kendini kandırma" diyorum ama sonra "ya öyle değilse..." de diyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...