Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yanıt yazmak istemezsen bir çağrı atman yeter

Brigand

Öne çıkan mesajlar

Selamlar;

Yazın ayrıldığımız 1 yıla yakın ilişkimiz sürmüş olan kız arkadaşımı halen okulda görüyorum arada sırada. Bugün sabah mesaj attım, özet olarak: "böyle hiç konuşmuyoruz üzülüyorum, seni görüyorum görünce hem seviniyor hem üzülüyorum, seni düşünüyorum..." diye. Sonuna da: "yanıt yazmak istmezsen mesajı okuduğuna dair bir çağrı atman yeter" yazmıştım ve yaklaşık 3 saat sonra sadece bir çağrı geldi.

Hani ders vaktiydi belki aklına yazacak bişe gelmedi, belki sınavı vardı, belki yanında arkadaşları vardı yalnız değildi düşünüp birşeyler yazacak ki yazdığım mesajda pek yanıt yazılacak birşey değil soru sormadım bişe yapmadım sonuçta... Ne yazabilirdi ki yanıt olarak diye düşünüyorum ama belki de yazmak istemiyor hiç konuşmak bile istemiyor... Öyle kötü bir ayrılık da yaşamamıştık, okul bitince filan araya tatil girince pek de görüşemeyince, arada biraz tartışmalar filan olunca, görüşemeyince de bu tartışmalar daha çok can yakınca... Birlikte ortak bir ayrılık kararı vermiş gibi bişe olmuştu.

Off çok canım sıkılıyor, ne yapsam şimdi diye düşünüp duruyorum. Gerçekten çok özledim :S Çıkmıyor aklımdan, aylar geçti ama hala ilk günkü gibi içimdeki hisler...

Acaba "bir ara görüşebilirmiyiz" tarzı bir mesaj mı atsam, okul arasında bir öğlen yemeği gibi. Yoksa bir daha görünce yanına gidip yüz yüze mi söylesem (yalnız yüz yüze konuşurken çekinebilir biraz), yapacaksam birini ne zaman yapsam, bugün, yarın, 3-5 gün sonra, yoksa hiçbirşey yapmayıp unutmaya çalışmaya devam mı etsem..? :(
Sosyal ağlarda paylaş

çağrı attığına göre ılımlı yaklaşmış ama cevap atmadıysa kızgın olabilir sana.
çocuklar gibi mesaj filan bırak madem görüyosun çık karşısına naber de selam de muhabbeti başlat.
sonra seni çok özledim ben, bu gün beraber bir şeyler yapalım mı tarzı bir soru sor.
zaten o da hala seviyosa hayır demez.
Sosyal ağlarda paylaş

iyi de sıkmak istemedim ya öbür türlü hiçbişe yazmıcaktı belki okudu mu okumadı mı, telefon numarası hala onun mu, yazmak istese ne yazacak diye zorlamak istemedim. gelirse aklına bişe yazsın söylemek istediği, gelmezse bişe yazmayacaksa hiç yazmamasından iyidir diye...
Sosyal ağlarda paylaş

Brigand said:

iyi de sıkmak istemedim ya öbür türlü hiçbişe yazmıcaktı belki okudu mu okumadı mı, telefon numarası hala onun mu, yazmak istese ne yazacak diye zorlamak istemedim. gelirse aklına bişe yazsın söylemek istediği, gelmezse bişe yazmayacaksa hiç yazmamasından iyidir diye...

ooo bu kadar rahat ilgisiz bırakırsan kızın dönceği varsa bile dönmez sana.
baştan böyle önemli bir konuyu mesaj atman bile saçma olmuş, keşke direkt arasaydın.

neyse hatanı düzelt karşısına çık ''selam'' de.
Sosyal ağlarda paylaş

konuşurken geçmişte şöyle şöyle sorunlarımız oldu tartışmalarımız benim hataları davranışlarım oldu bu geçen aylarda bunları farkettim çok yanlış adımlar atmışım. Şimdiki aklım olsaydı herşey çok çok farklı olurdu gibisinden bişeler desem mi acaba? hani böyle bişe demezsem sonuçta "eskiden denedik olmadı şimdi niye olsun, aynı tartışmaları sorunları tekrar yaşamak istemiyorum ben" diye düşünebilir heralde?
Sosyal ağlarda paylaş

Brigand said:

e o zaman seni unutamıyorum, arkama bakmadan hayatıma devam edemiyorum, seni düşünüyorum da mı demiyim?

deme

bi sevgilim "erkek arkadaşım bensiz yapamaz hissini yaşarsan ayrılırım" gibi bi özet geçmişti. birine tamamen sahip oldugun hissi sıkıntı bıkkınlık yaratıo. hele sizin yaşlarda aranan heyecan yok oluo ki bu da kayıp demek.

bilsin ki onu istio olsan da onsuz gayet güzel yaşarsın. yani eğer senin yokluğun onun için bir kayıp değilse dtünü yırtsan yine gelmicek
Sosyal ağlarda paylaş

ne trollemesi kendi konumu yahu...

peki şöyle değiştireyim, "sana söz veririm ki eski günlerden tekrar yaşayacağımız şeyler sadece o zamanki en mutlu ve güzel anlar olacak. evet dersen kesinlikle pişman olmayacksın" filan desem olur heralde?

hacılar dicek bişe kalmadı yahu hepsini eledik ne dicem başka. gidip bi yere oturunca 2 dakkada "seni istiyorum benim ol" filan denmez ki "niye istiyom", "evet dersen şunlar şunlar olur eski hatalar olmaz, olmayacak", "hala ona verdiğim değer" falan filan bahsetmek lazım sonuçta. niye istediğim de belli unutamıyorum, hala daha seviyorum ve muhtemelen uzun bir süre daha seveceğim. bunun yerine ne denebilir ki
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...