Brigand Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Selamlar; Yazın ayrıldığımız 1 yıla yakın ilişkimiz sürmüş olan kız arkadaşımı halen okulda görüyorum arada sırada. Bugün sabah mesaj attım, özet olarak: "böyle hiç konuşmuyoruz üzülüyorum, seni görüyorum görünce hem seviniyor hem üzülüyorum, seni düşünüyorum..." diye. Sonuna da: "yanıt yazmak istmezsen mesajı okuduğuna dair bir çağrı atman yeter" yazmıştım ve yaklaşık 3 saat sonra sadece bir çağrı geldi. Hani ders vaktiydi belki aklına yazacak bişe gelmedi, belki sınavı vardı, belki yanında arkadaşları vardı yalnız değildi düşünüp birşeyler yazacak ki yazdığım mesajda pek yanıt yazılacak birşey değil soru sormadım bişe yapmadım sonuçta... Ne yazabilirdi ki yanıt olarak diye düşünüyorum ama belki de yazmak istemiyor hiç konuşmak bile istemiyor... Öyle kötü bir ayrılık da yaşamamıştık, okul bitince filan araya tatil girince pek de görüşemeyince, arada biraz tartışmalar filan olunca, görüşemeyince de bu tartışmalar daha çok can yakınca... Birlikte ortak bir ayrılık kararı vermiş gibi bişe olmuştu. Off çok canım sıkılıyor, ne yapsam şimdi diye düşünüp duruyorum. Gerçekten çok özledim :S Çıkmıyor aklımdan, aylar geçti ama hala ilk günkü gibi içimdeki hisler... Acaba "bir ara görüşebilirmiyiz" tarzı bir mesaj mı atsam, okul arasında bir öğlen yemeği gibi. Yoksa bir daha görünce yanına gidip yüz yüze mi söylesem (yalnız yüz yüze konuşurken çekinebilir biraz), yapacaksam birini ne zaman yapsam, bugün, yarın, 3-5 gün sonra, yoksa hiçbirşey yapmayıp unutmaya çalışmaya devam mı etsem..? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 çağrı attığına göre ılımlı yaklaşmış ama cevap atmadıysa kızgın olabilir sana. çocuklar gibi mesaj filan bırak madem görüyosun çık karşısına naber de selam de muhabbeti başlat. sonra seni çok özledim ben, bu gün beraber bir şeyler yapalım mı tarzı bir soru sor. zaten o da hala seviyosa hayır demez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Yanit yazmak istemezsen bir cagri atman yeter diyerek kendi kalene gol atmissin zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 ki muhtemelen bitirmiş seni kafasında. kızın yanına gidip kötü bi cevap almayacaksın, muhtemelen uygun bi dille seninle artık bi işi olmadığını söyleyecektir ki bu ilkinden daha çok koyar. bence risk alma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 ha diyosan ki illa seviyorum abi olacak bu iş, o zaman mesajla filan uğraşma, çık karşısına kadınımsın lan gibi bişey söyle, öteki türlü 4S ye giriyor, sana hiç faydası dokunmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 çok derin kazma bence böyle patchli aşklar tutmuyor. yoluna devam et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 iyi de sıkmak istemedim ya öbür türlü hiçbişe yazmıcaktı belki okudu mu okumadı mı, telefon numarası hala onun mu, yazmak istese ne yazacak diye zorlamak istemedim. gelirse aklına bişe yazsın söylemek istediği, gelmezse bişe yazmayacaksa hiç yazmamasından iyidir diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 keşke şey deseydin 1 kere çaldırırsan-seviyosun 2 kere çaldırırsan-görüşmeyelim 3 kere çaldırırsan-allahbelanıversin liseli aşkları gibi çağrılarla kısıtlamayın kendinizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Brigand said: iyi de sıkmak istemedim ya öbür türlü hiçbişe yazmıcaktı belki okudu mu okumadı mı, telefon numarası hala onun mu, yazmak istese ne yazacak diye zorlamak istemedim. gelirse aklına bişe yazsın söylemek istediği, gelmezse bişe yazmayacaksa hiç yazmamasından iyidir diye... ooo bu kadar rahat ilgisiz bırakırsan kızın dönceği varsa bile dönmez sana. baştan böyle önemli bir konuyu mesaj atman bile saçma olmuş, keşke direkt arasaydın. neyse hatanı düzelt karşısına çık ''selam'' de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 selam demesin bence. mesajdaki gibi pısırık bi görüntü çizer, kızlar pısırık adamlar sevmezler. naber lan de direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 konuşurken geçmişte şöyle şöyle sorunlarımız oldu tartışmalarımız benim hataları davranışlarım oldu bu geçen aylarda bunları farkettim çok yanlış adımlar atmışım. Şimdiki aklım olsaydı herşey çok çok farklı olurdu gibisinden bişeler desem mi acaba? hani böyle bişe demezsem sonuçta "eskiden denedik olmadı şimdi niye olsun, aynı tartışmaları sorunları tekrar yaşamak istemiyorum ben" diye düşünebilir heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 illa arabesk olmak zorunda degilsin. 2 arkadas gibi gidelim beraber oturalim biseyler yiyelim icelim de.havadan sudan konus. sonra gerisi gelir zaten bisi olcaksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 kırbaçlasın beni diosun ? verme eline ipleri . fedenin dediği gibi kadınımsın demen lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 ufhhh çok üzücü nasıl yaparsın bilmiorum da umarım barışırsınız :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 bu kadar alttan alıp "ben sensiz yapamıorum" havasını hissettirirsen "kaçan kovalanır mı?" başlığındaki olay olur o kaçar gider kovalasan da yakalayamazsın. saçma sapan ama böyle. biri demiş, git naber de konuş normal davran ama, abartıya kaçma valla geleceği varsa da gelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 e o zaman seni unutamıyorum, arkama bakmadan hayatıma devam edemiyorum, seni düşünüyorum da mı demiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 kızı rahat bırak. rahat bırakın ulan. yeni sevgililer esamblesi kurup ağzınızı burnunuzu kırarız bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Brigand said: e o zaman seni unutamıyorum, arkama bakmadan hayatıma devam edemiyorum, seni düşünüyorum da mı demiyim? cevabini aldin da kendi topicini trolluyosun gibime geliyo su anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 hayır abi deme öyle. pısırıklık işte o ya benimsin ya kara toprağın tadında şeyler demen lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 fede said: hayır abi deme öyle. pısırıklık işte o ya benimsin ya kara toprağın tadında şeyler demen lazım ahahahah fede fazla türk filmi izlemişsin gibime geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 evet. bütün kemal sunal filmlerini ezbere bilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Brigand said: e o zaman seni unutamıyorum, arkama bakmadan hayatıma devam edemiyorum, seni düşünüyorum da mı demiyim? deme bi sevgilim "erkek arkadaşım bensiz yapamaz hissini yaşarsan ayrılırım" gibi bi özet geçmişti. birine tamamen sahip oldugun hissi sıkıntı bıkkınlık yaratıo. hele sizin yaşlarda aranan heyecan yok oluo ki bu da kayıp demek. bilsin ki onu istio olsan da onsuz gayet güzel yaşarsın. yani eğer senin yokluğun onun için bir kayıp değilse dtünü yırtsan yine gelmicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 özet olarak ilacını veriyorum : sabah akşam yemeklerden sonra 4S (2 kutu kullan bundan) gece yatmadan aç karnına köpek çekme (bir hafta 1 tane sonra 2 tane alıyosun) bi de çok başın ağrırsa kaçan kovalanır (bunu gerekli görürsen al) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 ne trollemesi kendi konumu yahu... peki şöyle değiştireyim, "sana söz veririm ki eski günlerden tekrar yaşayacağımız şeyler sadece o zamanki en mutlu ve güzel anlar olacak. evet dersen kesinlikle pişman olmayacksın" filan desem olur heralde? hacılar dicek bişe kalmadı yahu hepsini eledik ne dicem başka. gidip bi yere oturunca 2 dakkada "seni istiyorum benim ol" filan denmez ki "niye istiyom", "evet dersen şunlar şunlar olur eski hatalar olmaz, olmayacak", "hala ona verdiğim değer" falan filan bahsetmek lazım sonuçta. niye istediğim de belli unutamıyorum, hala daha seviyorum ve muhtemelen uzun bir süre daha seveceğim. bunun yerine ne denebilir ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 soru; kız senle olmayı istio mu? bunun cevabı evet olduktan sora verilecek sözlere geçices Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar