Baalzebub Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 o liste guncelleniyor yalniz. mesela bende 6230i var. mobile authenticator olayı ilk ciktiginda telefonum listede vardi, indirdim, indirdikten sonra indirilen program bu telefona uygun degil hatasi aldim. birkac ay sonra pc de virus bulunca direk tekrar denedim, bu sefer calisti. su an guzel guzel kullaniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSmashUDie Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 samsung SGH-D880 benim telefonum ama listede yok en yakın SGH-D840 SGH-D900 var listede acaba birini seçip de telefonuma indirsem çalışma olasılığı nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 siparişi verdik bi kere herhalde iptal edemeyiz... Bu arada benim itemlar geldi ama main chardaki para yok ! Diğerlerindeki paralarda yarım gelmiş galiba hep.. Ticket açtım ikinci güne girdim hala bi gm bakmadı.. Eve ye de çağırıyor bi arkadaş ısrarla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar