FreEmoon Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Sen melee oynamkatan mi zevk alıyorsun, caster oynamaktan mı ona karar ver gerisi teferuat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 melee daha zevkli, rotasyonun var çata küte vuruyorsun felan, bide icc heroiclerini ilk kez yaptım 2 tane 232 silah düştü efor sarfetmeden heh, ama bizim vay ak raidlerinde warrior sıkıntısı yaşanacağı için sundersız raidde elemental daha mı avantajlı olur diye düşünüyorum bide melee nin yok cleave den kaç yok novadan kaç zarttan kaç zurttan kaç kısmı daha zahmetli olduğu için icc raid encounterları nasıl onu merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Sunderla en az işi olan melee sensin zaten. O kadar ince eleyecek sık dokuyacak birşey yok. Melee seviyorsan silahta bulduysan go go ench edit: Yok ya 360 derecelik cleave kalktığında beri hiç dert olmuyor cleave. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 60% physical vurduğunu hesaba katarsak sundersız dpsin epey düşer. caster buffları iyiyse elementaldan daha iyi sonuç alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 melee çekilcek çile değil ya gerek movement gerek rotasyon yüzünden gogo elemental Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Sunder shamanın dps'nin yaklaşık %5 ini falan oluşturuyor. 10 man yapılan bir ortamda hiç kafaya takılmaz bile bu rakam. 6k yapmassında 5.5k yaparsın. Elem shaman ya da desto warlock yokken casterlar daha çok dps kaybediyor ki yaptığım 10 manların %90 nında bu charlar yok. ama gayet rahat kesiyorsun bosslar. Dert değil yani. Sen zevk aldığınla oyna gerisi yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 ABİĞĞĞ flame nova değişiklerini görmemişim, direk enhance oynuyorum kaede gogo warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 bende biraz ejde gezindim de herhalde warrior açarım. casual olarak bi silah bulup arms akılabilir tek eksik buffımız 5% melee crit mi olucak şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 valla direk epic yağıyor abi icc yaptım ilk kez 2 tane 232 one hander düştü t9 zaten ucuz badge akar bi farm grubu kurulsa flame nova çok iyi olmuş, 5k 5k patlatıyorsun critleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar