Skoko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 @Cd- eskiden sincan bebesi diye tabir ettiğimiz tipler vardı daha sonra emolarla bi karışım oldu bunlar yeni bi tip çıktı işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ehunekel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 vaniLLe said: 1 bucuk saatlik uykuyla falanim ve mental olarak cok pis yoruldum. ve almanyadan nefret ediyorum. (eed, dedim biliyorum.) ayrica küfretmek istiyorum. lanet olsun. oranın nesi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 annatilmaz yasanir. okul sistemini sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ehunekel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Bilmem, hiç duymadığım için merak edip sordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 bi annatsam, oha diyen nice insanlarin arasina sen de katilirsin zaten dfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 yorgunsanız dinlenin arkadaşlar bazılarınızı görüyorum burlarda, oy yorgunum ah bitkinim diyo, gecenin 3ünde forum spamlıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=JUKWpzL-DPg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar