Cd- Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Dün öğleden sonra 4te kalktım, sabah vize başvurusu yapacağım için uyumadan taksime geldim. okul eşşeğin şeyinde olduğu için sabah 6.30da servise binmek zorundayım.. o yüzden uyumadım. şu an özsütteyim 11.45te sıram gelecek inşallah gidip yaptırıcam işlemleri. dönüş ise 15te koyacam böyle okula...biri acısın bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 sizin okul çok uzak lan hakkaten. ben kendi okuluma 15 dakikada gidiyorum yürüyerek o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 ahahaha ya kusura bakma ama başlığı görünce aklıma bu geldi Laorx said: çok yorgunum of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 ben vapura biniyorum,metrobüse biniyorum, alayına gidiyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 olur yani öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 sonra gelip bana istanbulu övüyosunuz. trafik mi seviyosunuz olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 ankara da trafik yok sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Böjeek said: ahahaha ya kusura bakma ama başlığı görünce aklıma bu geldi Laorx said: çok yorgunum of Bundan esinlenerek bu başlığı attım zaten. En efsane postlardan biri o ya hastasıyımbu fotonun =) odadaki bilgisayarda olmadığım için bulamadım fotoyu koyacaktım yoksa =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 fede said: sonra gelip bana istanbulu övüyosunuz. trafik mi seviyosunuz olm ankara rulz bence de fedeciğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 ankara rulz tabi. ankarada trafik de yok melihçiğim saolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 1 bucuk saatlik uykuyla falanim ve mental olarak cok pis yoruldum. ve almanyadan nefret ediyorum. (eed, dedim biliyorum.) ayrica küfretmek istiyorum. lanet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 fede said: ankara rulz tabi. ankarada trafik de yok melihçiğim saolsun hee yok. Ayrıca sana seni her halinle seviyorum yolluyorum Serdar Ortaç'tan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 valla yok lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Metrobüs yok olum orda. Melih bir şeyler çakmalı oraya,kalıcı bir eser bırakmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Abi ankara trafiği... nasıl desem.. istanbuldan sonra yalarım öyle trafiği, emerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 sabah sabah yalamaktan başlanmaz ki,tamam özsüttesin vs ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 ulan almanyada yasicagima günümün 5 saatini trafikte geciririm daha iyi be. yeter isyan etmek istiyorum. sdufhg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skoko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 ankarada tabiki de trafik yok emolar bile yeni yeni çıkmaya başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 ben daha uyumadım lan sen ne diyon. yatıyorum şimdi 6 ya dogru kalkıcam. her gün böle. bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Skoko said: ankarada tabiki de trafik yok emolar bile yeni yeni çıkmaya başladı bi kere varoş emosu ankara orcinli bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 vaniLLe said: ulan almanyada yasicagima günümün 5 saatini trafikte geciririm daha iyi be. yeter isyan etmek istiyorum. sdufhg bence bi kaç kişi daha isyan ederse güzel bi toplu intihar yapabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 yok ben toplu katliam yapcam birazdan. hitler bebeyims'in anisina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 hitler dedi ban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 hitler iyiydi cevresi kotuydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar