bakariz Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 http://uk.aiononline.com/livestatus/character-legion/search?charID=14355&serverID=35 Armor : 449 Toplama : 399 Havada Toplama : 200 -Ce Acc -3 Parça Fenris var 4. alana kısmet :) -Charın Bütün Stigmaları Tamam(Ap ile alınanlarda Dahil ) Ivır zıvır item'lar , Dp'nin mavi seti vs Teklifleri Pm yoluyla alabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 1 ay arayla topic açıp 1 hafta sonra satmaktan vazgeçiosun bi bağıntı war ama çözemedim çözen olursa yazabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 bLaQ said: 1 ay arayla topic açıp 1 hafta sonra satmaktan vazgeçiosun bi bağıntı war ama çözemedim çözen olursa yazabilir. Çözemezsin Sen asas i satip Sm ye basladiktan sonra nie biraktiysan bende ondan satmak istiyorum :) Satamama sebep'imi biliosun venttekiler yeter :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 yukarııı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dakro Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 up (sorc yukarıda yalnız kalmasın.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Sabah sabah fenril pad denemesi yine elimde patladi bi 15m daha havaya uçtu! Acil satil şu charı 1daha denemeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 bakariz said: Sabah sabah fenril pad denemesi yine elimde patladi bi 15m daha havaya uçtu! Acil satil şu charı 1daha denemeden bende denicem 2 gune, patlamaz isallah sfdsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Bol şans:)-D Bende 3.deneme için kasıyorum para su gibi gidior haberın olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar