Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Napayım?

Dartanian

Öne çıkan mesajlar

ben de bu sene össye girmeyi düşünüyodum aynı sebeplerden ama okulu dondurma imkanım yoktu, hem arada çalışır hem okula devam ederim dedim, baktım olmuyo, babamın vaatleri doğrultusunda okula ağırlık verdim. sıkıp dişimi bitiricem, düzeltiyorum dersleri de =(
ayrıca manisadan ev tut.
Sosyal ağlarda paylaş

copry said:

ak(git anlamındaki) izmir'e sen de haftasonu falan..
öss ya öss hatırla o ızdırap dolu günleri

Hiç ızdırap dolu günler yaşamadım yani son 1 ay dışında hiç çalışmadım..Zaten İzmirdeyim hergün :D her haftasonu da geziyoruz takılıyoruz hede hödö..

@devilmanta:Bi üstteki kullanıcı gerekli açıklamayı yapmış ama o kadar çirkin değildi bana layik görmedi galiba asdsada

Edit:Bi üstteki değil bi geri sayfadaki son yazı yazan kullanıcı asd
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

Dartanian said:

Zaten İzmirdeyim hergün :D her haftasonu da geziyoruz takılıyoruz hede hödö..

bak ya

harbiden

ben 2. sayfada uzunca anlattım olayı bırak kesin öss kas falan dedim ama, durumunu kendimle karşılaştırdığımdan olsa gerek, keza ben ıspartada okuyup bi sene (abartı değil) okula at arabasının arkasında gitmişliğim olduğundan hayatının en güzel yıllarını orda çarçur etme demiştim. e o zaman bırakma sen manyak mısın. dayan bitir okulu torpilin de varmış atarsın kapağı bireysel'e falan ondan sonra takılırsın. oku yaradan Allah'ın adıyla oku o zaman.
Sosyal ağlarda paylaş

Senin ne yaşamak istediğinle alakalı bence. Ben de şu anki okulumu hiç sevmiyorum fakat okuyup efendi efendi bitiricem. Çünkü amaçlarıma en uygun yer burası. Tekrar öss'ye girip zaman kaybetmek de istemiyorum.

Zaten yazmışlar, üniversiteden ne bekliyorsun? Eşek gibi eğleneyim 5-6 senede bitiririm falan diyorsan gir tekrar öss'ye, adam gibi bir şehirde bir okul kazan git oku.

Diğer yandan, mesela ben üniversitede eğlenmekten çok, en kısa sürede bitireyim, iyi bir ortalama yapayım sonra da yurtdışına açılayım istiyorum. Şu an bulunduğum yer de buna uygun. Evet 4 senem belki çok eğlenceli geçmeyecek, pek çok hobimi de çıkardım hayatımdan dersler için ama sonrasında mutlu olacağımı düşünüyorum.

Ayrıca öss'ye tekrar hazırlanmak söylendiği kadar kolay olmasa gerek. Bunun bir sürü masrafı var + tekrar bir ÖSS stresi. bunu iyi düşün.

Sonuç olarak, bence ilk olarak sen tam olarak ne istiyorsun onu bir kararlaştır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...