Böjeek Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 + olarak içinde bulunduğun durumu ve olayı yakından bildiğim için daha iyi bir okulu tutturman ''şu an'' şans olur dedim. durum farklı olsa ben de bırak tekrar gir derdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Dartanian said: Kırıcam dizimi sıkıcam dişimi mümkün olduğunca az gidip orda az vakit geçirip sevmeye kendimi zorlayıp 4 senede bitirip kurtulmaya çalışcam ben bunu yaptıydım (bkz: gazi üniversitesi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 ben de bu sene össye girmeyi düşünüyodum aynı sebeplerden ama okulu dondurma imkanım yoktu, hem arada çalışır hem okula devam ederim dedim, baktım olmuyo, babamın vaatleri doğrultusunda okula ağırlık verdim. sıkıp dişimi bitiricem, düzeltiyorum dersleri de =( ayrıca manisadan ev tut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 bitirin abi bi daha sınava girilir mi. benim aile gazi kazandım dediğimde sttr bi daha giriceksin sınava dediler de zor ikna ettim odtü'ye yatay geçerim ben die =) (gerçi kahve okey vs alışmasam ilk dönem 3.15 getirdiydim geçerdim de işte peh) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 manisa niye yaşanacak yer değil abi dövüyolar mı suç oranı mı yüksek bi tane bile bar mı yok kız mı yok ne güzel yer lan, mesir macunu var, manisa kebabı var. nedir yani manisanın problemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 abi 9-10dan sonra hayat bitiyo..Gidelim günün stresini atalım diyebilceğin yer yok.Bi arkadaşta demiş zaten yaşanmaz diye 2.sayfada mı ne yaşamış görmüş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 house party ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 hemen bi sevgili bul sinir olsun çirkin olsun ama çok kafa şişiren bişey olsun okul bitince şutlarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 ak(git anlamındaki) izmir'e sen de haftasonu falan.. öss ya öss hatırla o ızdırap dolu günleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Devilmanta said: hemen bi sevgili bul sinir olsun çirkin olsun ama çok kafa şişiren bişey olsun okul bitince şutlarsın vardı öyle bi kız ben engel oldum ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 copry said: ak(git anlamındaki) izmir'e sen de haftasonu falan.. öss ya öss hatırla o ızdırap dolu günleri Hiç ızdırap dolu günler yaşamadım yani son 1 ay dışında hiç çalışmadım..Zaten İzmirdeyim hergün :D her haftasonu da geziyoruz takılıyoruz hede hödö.. @devilmanta:Bi üstteki kullanıcı gerekli açıklamayı yapmış ama o kadar çirkin değildi bana layik görmedi galiba asdsada Edit:Bi üstteki değil bi geri sayfadaki son yazı yazan kullanıcı asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 tamam izin verdim nickimi verebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Adını ağzıma almak istemedim böjeek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Dartanian said: Zaten İzmirdeyim hergün :D her haftasonu da geziyoruz takılıyoruz hede hödö.. bak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Dworgian said: Dartanian said: Zaten İzmirdeyim hergün :D her haftasonu da geziyoruz takılıyoruz hede hödö.. bak ya harbiden ben 2. sayfada uzunca anlattım olayı bırak kesin öss kas falan dedim ama, durumunu kendimle karşılaştırdığımdan olsa gerek, keza ben ıspartada okuyup bi sene (abartı değil) okula at arabasının arkasında gitmişliğim olduğundan hayatının en güzel yıllarını orda çarçur etme demiştim. e o zaman bırakma sen manyak mısın. dayan bitir okulu torpilin de varmış atarsın kapağı bireysel'e falan ondan sonra takılırsın. oku yaradan Allah'ın adıyla oku o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Senin ne yaşamak istediğinle alakalı bence. Ben de şu anki okulumu hiç sevmiyorum fakat okuyup efendi efendi bitiricem. Çünkü amaçlarıma en uygun yer burası. Tekrar öss'ye girip zaman kaybetmek de istemiyorum. Zaten yazmışlar, üniversiteden ne bekliyorsun? Eşek gibi eğleneyim 5-6 senede bitiririm falan diyorsan gir tekrar öss'ye, adam gibi bir şehirde bir okul kazan git oku. Diğer yandan, mesela ben üniversitede eğlenmekten çok, en kısa sürede bitireyim, iyi bir ortalama yapayım sonra da yurtdışına açılayım istiyorum. Şu an bulunduğum yer de buna uygun. Evet 4 senem belki çok eğlenceli geçmeyecek, pek çok hobimi de çıkardım hayatımdan dersler için ama sonrasında mutlu olacağımı düşünüyorum. Ayrıca öss'ye tekrar hazırlanmak söylendiği kadar kolay olmasa gerek. Bunun bir sürü masrafı var + tekrar bir ÖSS stresi. bunu iyi düşün. Sonuç olarak, bence ilk olarak sen tam olarak ne istiyorsun onu bir kararlaştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar