Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HoN bölümü açılsın mı?

zeawee

Öne çıkan mesajlar

aquila said:

GH oynayan adamın gitar çaldığını zannetmesi gibi bişey oynadığınız oyunu futbol zannetmek.

buna yurekten katildim.

oynadığımız oyun pes değil fifa değil. bu yüzden ne yazık ki yanılmışsınız biraz. oynadığımız oyun menajerlik simülasyonu ve eksikleriyle de gedikleriyle de olsa bir menajer ne yapıyorsa biz de onları yapıyoruz az çok. ha bunun üzerinden tartışma çıkartmam, ayrıca hon a da bok atmam (ki şahsen açılmasının daha iyi olacağı kanaatindeyim bölümün. en azından istek varsa yerine getirilmeli). isteyen fm ye bok atabilir (ki ben de atarım zaman zaman) ama altı boş dayanaklarla olmamalı...
Sosyal ağlarda paylaş

o zaman alıntıladığın abv nin yazısının tamamını kopyalayalım da açığa kavuşsun:

abvblizzard said:

Futbol bir spor.
HoN artık resmi olarak bir e-spor.
Fm değil.
GH oynayan adamın gitar çaldığını zannetmesi gibi bişey oynadığınız oyunu futbol zannetmek.

burada denilmek istenen "genjler siz fm oynarken, spor yaptığınızı zannediyorusunuz" benim anladığım kadarıyla. ben de diyorum ki "pes oynayan adama desen bunu hadi anlarım (gene anlamam gerçi o durumda bile saçma ya neyse), adam futbol oynadığını zannediyo" demişsin. ama menajerlik kel alaka...
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...