Rynza Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 "cevab veremedi" de denilebilirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 sus sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 GH oynayan adamın gitar çaldığını zannetmesi gibi bişey oynadığınız oyunu futbol zannetmek. buna yurekten katildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 açın da kurtulalım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 ben actim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 aquila said: GH oynayan adamın gitar çaldığını zannetmesi gibi bişey oynadığınız oyunu futbol zannetmek. buna yurekten katildim. oynadığımız oyun pes değil fifa değil. bu yüzden ne yazık ki yanılmışsınız biraz. oynadığımız oyun menajerlik simülasyonu ve eksikleriyle de gedikleriyle de olsa bir menajer ne yapıyorsa biz de onları yapıyoruz az çok. ha bunun üzerinden tartışma çıkartmam, ayrıca hon a da bok atmam (ki şahsen açılmasının daha iyi olacağı kanaatindeyim bölümün. en azından istek varsa yerine getirilmeli). isteyen fm ye bok atabilir (ki ben de atarım zaman zaman) ama altı boş dayanaklarla olmamalı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 muzik menecerligi ypaiyosunuz cunku fm oynarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 tuttum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 aquila yukarıda başkasından alıntıladığın cümleyi gerçekten anlayıp da katıldığına emin misin??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 evet, fm=football manager, futbol oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 o zaman alıntıladığın abv nin yazısının tamamını kopyalayalım da açığa kavuşsun: abvblizzard said: Futbol bir spor. HoN artık resmi olarak bir e-spor. Fm değil. GH oynayan adamın gitar çaldığını zannetmesi gibi bişey oynadığınız oyunu futbol zannetmek. burada denilmek istenen "genjler siz fm oynarken, spor yaptığınızı zannediyorusunuz" benim anladığım kadarıyla. ben de diyorum ki "pes oynayan adama desen bunu hadi anlarım (gene anlamam gerçi o durumda bile saçma ya neyse), adam futbol oynadığını zannediyo" demişsin. ama menajerlik kel alaka... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 daha kotu iste, onu diyo oda, dusun adam menecerlik oyunu oynayip futbol oynadigini zannediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 calimero çok yanlış yerden gitmişin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 said: GH oynayan adamın gitar çaldığını zannetmesi gibi bişey oynadığınız oyunu futbol zannetmek. demiş adam. guitar hero oynayan adamın gitar çaldığını zannetmesi demek futbol oyunu oynayanların da futbol oynadığını sanması demek. ben bu örnek üzerinden gittim şahsen:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 yanlis gitmissin, geri don. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 e öyle abi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 bak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Beyler koşun bölüm açılmış!!!11bir1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 hon oynayan da hero olup büyü yapıp kılıçla falan arkadaşlarını kestiğini mi düşünüyo gerçekte? Her oyuna bu yorumla girersek hepimiz 3d secksvilla oynayalım çok mutlu yaşarız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 olmadı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 aha küsmemiş geldi geri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Ahah :D alıştım artık ya ne küscem size :) Buradaki topicler de hon bölümüne taşınsa güzel olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Arma said: Beyler koşun bölüm açılmış!!!11bir1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar