DoruK Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 1- Şimdi ben win xp'den win7'ye yükseltsem bütün programlarım, firefoxtaki eklentilerim, oyunlarım, belgelerim falan filan hepsi kalıyor mu? 2- Kalıyorsa Win XP 32-bit, Win7 64-bite yükselteceğim sorun çıkar mı? 3- 250gb lık hdd'de kurulu olan Win Xp'yi yükseltirken yeni işletim sistemini diğer 1 tb lık hdd'ye kurmak istiyorum, 1. ve 2. sorulardaki şartların sağlanması şartı ile mümkün mü? çok şey mi istiyorum yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 xp den 7 ye yükseltme yok zaten. seçeneği var, eski dosyaları windowsu herşeyi old windows diye bi klasöre atıyor. ordan çıkartıp kullanıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 yüklü olanlar falan gidiyor mu yani anlamadım oyunları falan baştan mı yüklicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 hayır, wow mesela xp de yükledim. 7 de oynuyorum. ama d sürücüsündeydi wow. fifa 09 key hatası falan verdi c ye yüklüydü.. başka oyun da yoktu ben yüklerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 senin windowsu oldugu gibi bütün klasörleriyle topluyor ve windows.old olarak tek bi klasör altına alıyor arkadaşın dedigi gibi , burdan sonrası zaten win7e örnegin firefoxu kurduktan sonra eski sistemdeki dosyalarını içine atcaksın bu kadar. fakat bazı program oyunlar tabikide copy/paste olarak çalışmıcaktır registry ayarlarından dolayı, tekrar kurman gerecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 DoruK said: 2- Kalıyorsa Win XP 32-bit, Win7 64-bite yükselteceğim sorun çıkar mı? Şu kısımda arıza çıkar diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar