DoruK Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 1- Şimdi ben win xp'den win7'ye yükseltsem bütün programlarım, firefoxtaki eklentilerim, oyunlarım, belgelerim falan filan hepsi kalıyor mu? 2- Kalıyorsa Win XP 32-bit, Win7 64-bite yükselteceğim sorun çıkar mı? 3- 250gb lık hdd'de kurulu olan Win Xp'yi yükseltirken yeni işletim sistemini diğer 1 tb lık hdd'ye kurmak istiyorum, 1. ve 2. sorulardaki şartların sağlanması şartı ile mümkün mü? çok şey mi istiyorum yoksa?
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 xp den 7 ye yükseltme yok zaten. seçeneği var, eski dosyaları windowsu herşeyi old windows diye bi klasöre atıyor. ordan çıkartıp kullanıyorsun.
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 yüklü olanlar falan gidiyor mu yani anlamadım oyunları falan baştan mı yüklicez
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 hayır, wow mesela xp de yükledim. 7 de oynuyorum. ama d sürücüsündeydi wow. fifa 09 key hatası falan verdi c ye yüklüydü.. başka oyun da yoktu ben yüklerken.
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 senin windowsu oldugu gibi bütün klasörleriyle topluyor ve windows.old olarak tek bi klasör altına alıyor arkadaşın dedigi gibi , burdan sonrası zaten win7e örnegin firefoxu kurduktan sonra eski sistemdeki dosyalarını içine atcaksın bu kadar. fakat bazı program oyunlar tabikide copy/paste olarak çalışmıcaktır registry ayarlarından dolayı, tekrar kurman gerecek.
Vargath Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 DoruK said: 2- Kalıyorsa Win XP 32-bit, Win7 64-bite yükselteceğim sorun çıkar mı? Şu kısımda arıza çıkar diye biliyorum.
Öne çıkan mesajlar