Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Accountun ilk sahibiyim. CD-keyi falan herşeyi elimde. Ulduar çıkmadan önce oyunu bıraktım. Ulduar öncesindeki raid contentin itemları mevcut şuanda DK'nın üstünde Blood Elf Death Knight Professions : Jewelcrafting ve Mining Epic Riding'i var. Spinebreaker serverında. Death Knight dışında aynı serverde 70-72 levellar arasında bulunmak üzere ; Druid, Warrior, Hunterbulunmaktadır hepsinde heirloom itemları mevcuttur. Silah ve omuzluk olarak. Rahatça 80'e levellanabilir. Hunter : Orc Druid : Tauren Warrior : Tauren Death Knight : Blood elf Bide diğer serverlarda 57 level paladin, 35 level shaman , gene 25 levellarda paladin olmak üzere irili ufaklı bir kaç tane karakter mevcuttur. Ilgilenen olursa bana mesaj atabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Bu arada karakterlerin Druid olanında Flight Form mevcuttur. Epic olarak ve quest olarak yapılmıştır yani o mount düşüren boss u summon edebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 6800 üstü bir kenarda duran pci-ex ekran kartınız varsa takas da yaparım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 lan party masrafını karşılar üstüne yemek ısmarlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Ahahaha yok bana ekran kartı lazım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 satıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar