Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Accountun ilk sahibiyim. CD-keyi falan herşeyi elimde. Ulduar çıkmadan önce oyunu bıraktım. Ulduar öncesindeki raid contentin itemları mevcut şuanda DK'nın üstünde Blood Elf Death Knight Professions : Jewelcrafting ve Mining Epic Riding'i var. Spinebreaker serverında. Death Knight dışında aynı serverde 70-72 levellar arasında bulunmak üzere ; Druid, Warrior, Hunterbulunmaktadır hepsinde heirloom itemları mevcuttur. Silah ve omuzluk olarak. Rahatça 80'e levellanabilir. Hunter : Orc Druid : Tauren Warrior : Tauren Death Knight : Blood elf Bide diğer serverlarda 57 level paladin, 35 level shaman , gene 25 levellarda paladin olmak üzere irili ufaklı bir kaç tane karakter mevcuttur. Ilgilenen olursa bana mesaj atabilir.
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Bu arada karakterlerin Druid olanında Flight Form mevcuttur. Epic olarak ve quest olarak yapılmıştır yani o mount düşüren boss u summon edebilirsiniz.
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 6800 üstü bir kenarda duran pci-ex ekran kartınız varsa takas da yaparım :D
trix Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 lan party masrafını karşılar üstüne yemek ısmarlarım.
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Ahahaha yok bana ekran kartı lazım ^^
Öne çıkan mesajlar