Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

işte hayatımın özeti =(

copry

Öne çıkan mesajlar

ben henüz 1. sınıftayım ama gördüğüm kadarıyla tıp eğitimi oldukça yıpratıcı ve yorucu. Doktorun hastalardan ne kadar para aldığına falan doktor kendisi karar vermiyor ayrıca o yüzden çıkın bu zihniyetten. Ortada bir sistem var. Sen nasıl bu sisteme uyuyorsan yeni mezun olmuş doktor da aynı şekilde entegre oluyor. Yani doktora 'niye para alıyorsun lan!?!' demekle hastaya 'niye para veriyorsun lan!?!?!' demek aynı şey. İkisinin de açık bir nedeni yoktur heralde. Ama sağlık sistemini oluşturup uygulayanlar doktorlar değil. Çıkış noktanız yanlış.
Sosyal ağlarda paylaş

huzurlu bi hayat fena olmazdı aslında ve çabalarımın karşılığını alabildiğim... Sadece kendi mesleğim için konuşmuyorum Türkiye'de dolandırıcı değilsen,torpilin yoksa VS. biyerlere gelmen çok zor 'imkansız değil ama zor' . şikayetçi olmaktan ziyade yorgunum ve isyankarım şu sıralar ama geçiceğini biliyorum. mesleğimi çok seviyorum sadece sisteme benim sitemim.
Sosyal ağlarda paylaş

copry said:

huzurlu bi hayat fena olmazdı aslında ve çabalarımın karşılığını alabildiğim... Sadece kendi mesleğim için konuşmuyorum Türkiye'de dolandırıcı değilsen,torpilin yoksa VS. biyerlere gelmen çok zor 'imkansız değil ama zor' . şikayetçi olmaktan ziyade yorgunum ve isyankarım şu sıralar ama geçiceğini biliyorum. mesleğimi çok seviyorum sadece sisteme benim sitemim.

beşiktaşlı işte bariz belli
cnm benim :)
Sosyal ağlarda paylaş

copry said:

Kendi mesleğin 'uzaktan' yaptıklarının karşılığını en normal ve hatta en huzurlu şekilde alabilecek bir meslek gibi gözüküyor açıkçası.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...