synorin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 ben henüz 1. sınıftayım ama gördüğüm kadarıyla tıp eğitimi oldukça yıpratıcı ve yorucu. Doktorun hastalardan ne kadar para aldığına falan doktor kendisi karar vermiyor ayrıca o yüzden çıkın bu zihniyetten. Ortada bir sistem var. Sen nasıl bu sisteme uyuyorsan yeni mezun olmuş doktor da aynı şekilde entegre oluyor. Yani doktora 'niye para alıyorsun lan!?!' demekle hastaya 'niye para veriyorsun lan!?!?!' demek aynı şey. İkisinin de açık bir nedeni yoktur heralde. Ama sağlık sistemini oluşturup uygulayanlar doktorlar değil. Çıkış noktanız yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 disciymis doktor degil dagilin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Bella said: bayandan satılık araba var bi de. ya da doktordan satılık. sen hem bayan hem doktorsun. oh yaşadın valla,hayat sana güzel! sdfg başka birşey de olabilir.mesela bayan doktordan satılık laptop,buzdolabı,ütü masası falan sdf (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Tıp Fakültesi Mezunu Araba Satıcısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 sdf =) naapcan hayat işte p.s diş hekimliği fakültesi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Mühendislerin hayatı da gayet bayık. Genelde çalışma hayatı bayık zaten. Birşey yüksek tempoda olup da nasıl bayık olur bilmiyorum gerçi oluyor. Bundan çıkarılacak anlam: Selam ben de müğendisim tanışabilir miyiz bağyan :-)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 diş hekimliği her yönden öte bi kere (arkadaşlarımdan biliorum) lütfen şikayet etmeyelim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 nasil bi hayat isterdin ki merak ettim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 huzurlu bi hayat fena olmazdı aslında ve çabalarımın karşılığını alabildiğim... Sadece kendi mesleğim için konuşmuyorum Türkiye'de dolandırıcı değilsen,torpilin yoksa VS. biyerlere gelmen çok zor 'imkansız değil ama zor' . şikayetçi olmaktan ziyade yorgunum ve isyankarım şu sıralar ama geçiceğini biliyorum. mesleğimi çok seviyorum sadece sisteme benim sitemim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Kendi açından bakarsan, açıcaksın kendi yerini, portföyün de varsa bitti gitti Sistem ise takma çünkü gidiş hep - kafayı yersiniz takanlar olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 copry said: huzurlu bi hayat fena olmazdı aslında ve çabalarımın karşılığını alabildiğim... Sadece kendi mesleğim için konuşmuyorum Türkiye'de dolandırıcı değilsen,torpilin yoksa VS. biyerlere gelmen çok zor 'imkansız değil ama zor' . şikayetçi olmaktan ziyade yorgunum ve isyankarım şu sıralar ama geçiceğini biliyorum. mesleğimi çok seviyorum sadece sisteme benim sitemim. beşiktaşlı işte bariz belli cnm benim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 TS aslında ama istanbul takımlarından favorim BJK doğrudur ama alaka kuramadım yine de=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 karadeniz kızımısın sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 e Çarşı sisteme karşı o bakımdan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Trabzonluyum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 çok severim karadenizli kızları ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 korkmakta fayda vardır deneyimlerime göre (no offense) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 benim göbek adım tehlike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 hadi bakalım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Trabzonlu bir kızla çıkan arkadaşım vardı. Anlattığına göre olay görevimiz tehlikeye dönmüş baştan sona kadar. Annem duysa kızar, babam duysa keser, abim duysa seni de beni de öper şeklinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 copry said: huzurlu bi hayat fena olmazdı aslında ve çabalarımın karşılığını alabildiğim... Sadece kendi mesleğim için konuşmuyorum Türkiye'de dolandırıcı değilsen,torpilin yoksa VS. biyerlere gelmen çok zor 'imkansız değil ama zor' . şikayetçi olmaktan ziyade yorgunum ve isyankarım şu sıralar ama geçiceğini biliyorum. mesleğimi çok seviyorum sadece sisteme benim sitemim. Kendi mesleğin 'uzaktan' yaptıklarının karşılığını en normal ve hatta en huzurlu şekilde alabilecek bir meslek gibi gözüküyor açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar