Fistan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 mh kullanmıyorum diyen mh kullanıyordur. budur konunun özeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Fistan said: mh kullanmıyorum diyen mh kullanıyordur. budur konunun özeti. Gerçekten kullanmıyosa ne desin? Gerçi ben bişii demiyom ağlayan olursa hadi eyvallah diyorum.Naapiim harita bomboş armut gibi gang mi yiim kanıtlamak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 sürekli mirana alan adamsın sen. sana tek soru sürekli mirana alan adam, neyin peşindesiniz abi siz? yeter baymadı mı? ama orda 2 soru var. vaay cin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 rickroll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 yine pati de ciddi bişi sorma hatası yapılmış ıuhasda ps: bariz mh bu arada rtyjkrjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 KAPATILDI yok lan bu başka bir topiğin konusuydu ben mh kullanamıyorum çünkü fps sorunum var ehi ehi ehi. ghostone varken namespoofera gerek yok zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 geçen mh açtım oyun çöktü :( dsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Thaumiel said: sürekli mirana alan adamsın sen. sana tek soru sürekli mirana alan adam, neyin peşindesiniz abi siz? yeter baymadı mı? ama orda 2 soru var. vaay cin yok dota oynamıyordum 3-4 aydır. 2 haftadır falan can sıkıntısına total 20 oyun oynamışımdır 15 i random 5 i pick mirana. baymadı en çok eğlendiğim hero mirana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 bariz mh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Fistan said: mh kullanmıyorum diyen mh kullanıyordur. budur konunun özeti. vallaha alkol kullanmıyorum memur bey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar