BaaL Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Catzee said: son 1 sene mi ? evet. versiyon olarak geri kaldığından beri de diyebiliriz. "wepla prosu" dediğin canlı türü zaten dışardan gelen insanla muhattap olmayıp sadece friendlist'i ile oyun attığı için siz pek göremiyorsunuz gerçi. sonra gelip "wepla bebesi , ben daha süperim" demesi 10 sn lik klavye tıklamasına bakıyor nasıl olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 bilader mirana ya sy kasıyosun sus artık. burda votekick atıyolar sy kasana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 ben bile sy kasmiyorum son 2 yildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 ben wepla prosu veya wepla bebesi gibi kategorilere kimseyi ayırmadım ki gelip bana atarlanıosun proydu, bebeydi diye. sadece 1 sene demen garip geldi, wepla 1 seneden çok uzun bir süredir leş bir yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 iyi de sen baya iyi oynuyosun zaten bu işin baremi sen değilsin ki, estel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 orası neresi birader ? Allah'ın dota server'i mi ? burda diyince referans noktası orası mı oluyor anlamadım ki. burda da mirana'ya sy kasmayanı votesiz direk kickliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 o yüzden dalga geçiyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 aquila said: ben bile sy kasmiyorum son 2 yildir. 2 yıl önce mirana yoktu yerinde bir hareket olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 6 YAŞIMDAN BERI SY KASIYORUM LAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 10 yillik dotaciyim, 15 yilini mirana oynayarak gecirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 baal cok itici ve bos yere egoistsin. Ayrica wepla bebesisin, ayrica da ben bile miranaya s&y kasmam naapmissin sen ya. allah yardimcin olsun, amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 üstüne mhcisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 abvblizzard said: o yüzden dalga geçiyorum zaten. geçmeye çalışıyorsun onu fark ettim zaten de, sermayen ne onu anlamadım ki. oyna bi mirana replay koy öğrenelim o zaman nasıl bir buildle nasıl bir oyun çeviriyorsun s&y yerine ne kasıp olayı koparıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 miranaymış, symiş, bunlar eskide kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 biz kapattik dota defterini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 EKO REPLAY KOY, DOSYA ADINA DA ADRESINI KOY. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Azmodai said: baal cok itici ve bos yere egoistsin. Ayrica wepla bebesisin, ayrica da ben bile miranaya s&y kasmam naapmissin sen ya. allah yardimcin olsun, amin. hah bu tam oldu. kermit çağırdı diye pati serverinde dota oynadığımda mh diye bızbızlayan da sendin, boşyere isim vermeyim demiştim. itici falan değilim. insan gibi konuşuyorum ama karşımdaki egoist girince olaya ben de altta kalacak değilim. konuşmaların başına bak PLS. bebe de değilim yaşım 28 =/ . gelip kimseye hakaret etmiş de değilim, 3 kişi saldırıyor be de anlamaya çalışıyor & savunuyorum, wepla babamın malı değil keza 1.5 senedir de oynamıyorum ama. nedir abi ? siz kimsiniz de bunun kararını veriyorsunuz anlamıyorum ki. gelip "wepla bebesi" diyebiliyorsun hayretler içerisindeyim açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 egoist yanlis kullanilmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 adrese gerek yok yahu. agresifite(hm) yapan ben değilim ki. replay koy bana öğreneyim demişim. yok "dota sy geride kaldı" ise zaten. o zaman bırağın bu işleri allasen ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 olm madem bizle oyun oynadin niye geriliyosun bu soylenenlerde sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 valla ne bilem, biliyorum üslubunuzu bana da yabancı diil, ama dedim anlatayım olayı altta kalmayım, ezdirmem sana kendimi dedim.. ama 1- taa ne zaman patide oyun (mirana) oynadım azmo + 4 kişi "baal mhcisin sktrgt" dedi bu replaydeki gibi,bi daha da girmedim laf anlatmaya calısmıstım o zamanda sallayan olmadı samimiyet olmadıgından pek. 2- eet samimiyet olmadıgından pek üstüme geldiniz. =/ yoksa "wepla bebesi" ne "sie ehuheh" der geçerdim heralde. bu californication da inmedi gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 BaaL said: Azmodai said: baal cok itici ve bos yere egoistsin. Ayrica wepla bebesisin, ayrica da ben bile miranaya s&y kasmam naapmissin sen ya. allah yardimcin olsun, amin. hah bu tam oldu. kermit çağırdı diye pati serverinde dota oynadığımda mh diye bızbızlayan da sendin, boşyere isim vermeyim demiştim. itici falan değilim. insan gibi konuşuyorum ama karşımdaki egoist girince olaya ben de altta kalacak değilim. konuşmaların başına bak PLS. bebe de değilim yaşım 28 =/ . gelip kimseye hakaret etmiş de değilim, 3 kişi saldırıyor be de anlamaya çalışıyor & savunuyorum, wepla babamın malı değil keza 1.5 senedir de oynamıyorum ama. nedir abi ? siz kimsiniz de bunun kararını veriyorsunuz anlamıyorum ki. gelip "wepla bebesi" diyebiliyorsun hayretler içerisindeyim açıkcası. yoo isim de verebilirsin. Mh kullandiysan mhcisin demisimdir. Ki replayi izleyenler topicte mh var demis. bence kaybettin bu davayi, careyi baska forumlarda ara. yil olmus 2010 hala wepla :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 bu arada ben beni kesen herkese mhci derim, sen kolay alinanlardanmissin. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 üst biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 valla repi izlemedim ama bi kere bile mh kullanmama rağmen "mh kullanıyosun sen" diyen çok oldu mücadele etmeye gerek yok al adamı bl ye bi daha da aynı oyuna girme Not: gerçi bööle diye diye bl aldı yürüdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar