Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mirana mh

BaaL

Öne çıkan mesajlar

Catzee said:

son 1 sene mi ?

evet. versiyon olarak geri kaldığından beri de diyebiliriz.
"wepla prosu" dediğin canlı türü zaten dışardan gelen insanla muhattap olmayıp sadece friendlist'i ile oyun attığı için siz pek göremiyorsunuz gerçi. sonra gelip "wepla bebesi , ben daha süperim" demesi 10 sn lik klavye tıklamasına bakıyor nasıl olsa.
Sosyal ağlarda paylaş

abvblizzard said:

o yüzden dalga geçiyorum zaten.

geçmeye çalışıyorsun onu fark ettim zaten de, sermayen ne onu anlamadım ki. oyna bi mirana replay koy öğrenelim o zaman nasıl bir buildle nasıl bir oyun çeviriyorsun s&y yerine ne kasıp olayı koparıyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Azmodai said:

baal cok itici ve bos yere egoistsin. Ayrica wepla bebesisin, ayrica da ben bile miranaya s&y kasmam naapmissin sen ya.

allah yardimcin olsun, amin.

hah bu tam oldu. kermit çağırdı diye pati serverinde dota oynadığımda mh diye bızbızlayan da sendin, boşyere isim vermeyim demiştim.

itici falan değilim. insan gibi konuşuyorum ama karşımdaki egoist girince olaya ben de altta kalacak değilim. konuşmaların başına bak PLS.
bebe de değilim yaşım 28 =/ . gelip kimseye hakaret etmiş de değilim, 3 kişi saldırıyor be de anlamaya çalışıyor & savunuyorum, wepla babamın malı değil keza 1.5 senedir de oynamıyorum ama. nedir abi ? siz kimsiniz de bunun kararını veriyorsunuz anlamıyorum ki. gelip "wepla bebesi" diyebiliyorsun hayretler içerisindeyim açıkcası.
Sosyal ağlarda paylaş

valla ne bilem, biliyorum üslubunuzu bana da yabancı diil, ama dedim anlatayım olayı altta kalmayım, ezdirmem sana kendimi dedim.. ama 1- taa ne zaman patide oyun (mirana) oynadım azmo + 4 kişi "baal mhcisin sktrgt" dedi bu replaydeki gibi,bi daha da girmedim laf anlatmaya calısmıstım o zamanda sallayan olmadı samimiyet olmadıgından pek.
2- eet samimiyet olmadıgından pek üstüme geldiniz. =/ yoksa "wepla bebesi" ne "sie ehuheh" der geçerdim heralde.
bu californication da inmedi gitti
Sosyal ağlarda paylaş

BaaL said:

Azmodai said:

baal cok itici ve bos yere egoistsin. Ayrica wepla bebesisin, ayrica da ben bile miranaya s&y kasmam naapmissin sen ya.

allah yardimcin olsun, amin.

hah bu tam oldu. kermit çağırdı diye pati serverinde dota oynadığımda mh diye bızbızlayan da sendin, boşyere isim vermeyim demiştim.

itici falan değilim. insan gibi konuşuyorum ama karşımdaki egoist girince olaya ben de altta kalacak değilim. konuşmaların başına bak PLS.
bebe de değilim yaşım 28 =/ . gelip kimseye hakaret etmiş de değilim, 3 kişi saldırıyor be de anlamaya çalışıyor & savunuyorum, wepla babamın malı değil keza 1.5 senedir de oynamıyorum ama. nedir abi ? siz kimsiniz de bunun kararını veriyorsunuz anlamıyorum ki. gelip "wepla bebesi" diyebiliyorsun hayretler içerisindeyim açıkcası.

yoo isim de verebilirsin. Mh kullandiysan mhcisin demisimdir. Ki replayi izleyenler topicte mh var demis. bence kaybettin bu davayi, careyi baska forumlarda ara.

yil olmus 2010 hala wepla :/
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...