Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mirana mh

BaaL

Öne çıkan mesajlar

adamlar 6 arkadaş, bizim teamdeki tiny de dahil maphacker maphacker diyince, bsktrn dedikten sonra bile devam edince, sinirleniyor insan zaten buraya bile topic açmışım nasıl bir atar yaptıysam artık. çünkü 1-5 değil artık. daha 2 saat önce bi oyun oynadım gene 2 kişi oyun boyunca mh mh dedi durdu.

ps : 76 tane orb effect değil s&y ve diff var orda
s&y yi zaten orb effect saymıyoruz en alta koyup en üste diff koyup onun orbunu ve use unu kullanıyoruz . sy mirana paso 490 koşsun + hp olsun amaçlı bi item.
Sosyal ağlarda paylaş

ki zaten deso da yapmış olsam onu da ilk slota koyarım olur biter.
sy yi de diff i de orb'u için yapmadım keza.
orb effect dediğin aslına bakarsan lifesteal/deso/manta dan ibaret mirana için (çoğu hero için)
sy yapıp orb'unu kullanmamak ne bileyim diff'İn orbunu kullanmamak ne para, ne zaman, ne maim in UBER faydasını kaybettiriyor adama.
o yüzden böyle "OOO 5 TANE ORB YAPTI LOLMK" falan komik geliyor bana hep. lifesteal&deso komik. gerisi normal. lifesteal + diff + sy yaparsın lifesteali en üste korsun. deso+diff+sy yapar desoyu en üste korsun. faydası olanı kullanırsın falan. diff de sy de parasını statları/use ability si ile çıkarıyor hayli hayli.

ayrıca başka ne build olacaktı ? manta desen kasasıya sy bitmis diff baslamıs oluyor + karsıda battlefury kasan hero varken az hp li bi heroya faydasız. arcane ring yapanlar var komik. mkb yapan var 900 hp geziyor . ne buildi olacaktı merak ettim şimdi
Sosyal ağlarda paylaş

o sizin hatanız diyorum o zaman. ne kadar vakti zamanında starcraft'ı bnet de oynayıp medic'ten haberi olmayıp "ben gosu oldum" diye medic'e gelip eline alan adam varsa, bnet de dota oynayıp gelenler için de aynıdır olay, ÇOK fazla bebe olmasına karşın en iyi oyuncular da wepla da oynamıştır/öğrenmiştir bi şekil. 436 id var bende mesela 1.5 senedir girmiyorum bile ama hatırlarım 3 sene önce weplada çok rekor maçlar attığımı. moderasyon dağıldı ilgilenen olmadı haliyle son 1 senedir sürünüyor evet.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...