Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

5 li grup clas secimi yardım.

barcu

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar biz 5 arkadaş baslıyacagız oyuna.6.yı oyundan buluruz artık :).
yalnız bana önerebilceginiz 5lı grup clasları ne olur.order veya destte henuz karar kılmadık en guzel 5liye göre karar vericez.vakti olan arkadaslar su carları tavsıye ederım su sebepten diye yazarsa cok sevinirim.

aksamları girip gunde en cok 5-6 saat zaman ayırabilcegiz.sanırım o da senaryo rvr belkı bos kapsamında gecer gider.tavsiyelerınız buna uygun olursa guzel olur.

şimdiden yardımcı olan tum arkadaslara teşekkurler.
Sosyal ağlarda paylaş

Diğer 2 side tank olsun.
Eh 2 tank 2 healer olunca 5 inci kişide sorc olsun bari.
(bu oyundaki tankları, wow gibi oyunlardaki tanklarla karıştırmamak gerek. Daha önce farklı konularda, tank sohbetleri olmuştu, diğer konulara bi göz atabilirsen görürsün büyük ihtimal.)

Healer olarak, zealot + dok 2 lisi gider (shamy de iyidir ama, 2 li healer bu 2 si daha iyi olur sankim) Dokun heal spec i fazla atraksiyonlu değil. O yüzden iyi healer oynayan arkadaşınız, zealot oynasın. Dokun olayı heal/tank gibi biraz.
Tank: Black orc ve Chosen 2 lisi iyi olur sankim
Dps de : Sorc

bu 5 li güzel olur.
Söylediğim sınıfların videolarına youtube den bakabilirsiniz. Tank bu ben oynamam diye düşünen varsa...

Ventden bu mesaj için "tanklardan bir tanesini (bana kalırsa black orc u) choppa olarakta açabilirler" diye öneri geldi. 2 dps olmuş olursunuz, böylece.. bilginize...
Sosyal ağlarda paylaş

wp veya dok suz grup olmaz:) mutlak birisi bunu olmalı. diger healera gelince runepriest veya archmage ama benim sahsi görüşüm runepriest. bir sebepten ki ben bilmiyorum niye rp ler daha zor ölüyor am lere göre. dps tabi 1 tane bw veya sorc kesin olmalı. ancak 2. sininde aynı olması bence gereksiz. melee olarak slayer veya choppa da olabilir. guard almış bi saglam melee dps cok daha ölümcül olabiliyor seri vuruşlardan ötürü.
Sosyal ağlarda paylaş

Spammable instant heal, armor tactic, hotuna armor veren tactic veya healına shield veren tactic, willpower buffının initiative de vermesi gibi şeyler olduğu için daha zor ölüyorlar. Survivala yöneldikten sonra WP'den bile dayanıklı RP yapmak mümkün. Ama WP'in olayı survival kasmadan, healingden ödün vermeden sağlam survivala sahip olması. Hepsinin öne çıktığı anlar var. Misal Archmage oyundaki en iyi pure healer. Çoook hasar alıyorken grubunuzda Archmage olsun istersiniz. Single targetda rakipsiz olması, yüksek heal crit, 2 tane acil durum healı, desperation, wild healing, debufflar, aoe snare, instant res gibi avantajları var. Hepsinin yeri var, hepsi ayrı güzel.
Sosyal ağlarda paylaş

hepinize teşekkür ederim sorumdan sonra forumda bayagı eski konulara dek okuma fırsatım oldu. Sizin göruslerınız ve genel yazılanlara baktıgımda sanırım 5lı ıcın ıdeal gruplarda kafamda sunlar canlandı.

order için :
ıb
slayer
bw [ vazgecilmez gibi ]
rp
archmage

dest için :

chosen [ vazgecilmez gibi ]
choppa
sorc [ vazgecilmez gibi ]
zaelot [ vazgecilmez gibi ]
dok yada shaman

2 tank olursa dpsden cok ödun verırız korkusuyla tanklardan bırını meledps acmayı düsünüyorum.

orderda tek tank olucaksa sanırım ib en mantıklısı ?.
gercı orderda yazdıgım grupta bayagı buf sıkıntısı olucak sanırım.

destte chosen tek basına tanklık yapabılırmı merak edıyorum ama aura etkılerıne baktım onsuz olacagını düsünemıyorum.

shaman ı pek sevdim dok yerıne kassak healde olmasa bıle genel manada grubu zayfılatırmı ?
Sosyal ağlarda paylaş

abi tanklarin dpsi yüksek.zaten pvp de tank ne yapar diye düşünmedin mi ? hehe. tank bildiğin ağır zırh giyen tayfa. ona göre de dpsleri dps classlara göre düşük ama özellikle de survivali olduğu için uzun vade de her türlü dps yaparlar.üstelik casterlari korumanın yegane yoludur tank sahibi olmak. guard diye bir özellik var yarı yarıya damagei paylaşyorsun attığın kişi ile. cc mevzusunda da bişiler yapildi tankların yararına ama oynamadiğim için bilmiyorum.

dok demelerinin nedeni dok dps yaparak healliyo. shamanı zealot ile ikame ettirceksiniz dok ile değil.ki dokta tank gibi survival oluyo yatmiyo yani.

bence chosen veya black guard(bu classa illaki bi gün süper bi buff gelecek bekliyorum o gün gelsin açacam accounti haha çünkü mirrori cok sağlam.iron breaker.) dok zealot sorc ve maraduer iyidir. her yerden +1 olur istediniz gibi takilirsiniz ama ben bir süredir yokum diğer oynayan ağlar daha doğru ve güncel bilgiler verir.

bu ara şu oyunu şu aralar öyle oynayasim var ki. ama gel gör ki hayat beni neden yoruyorsun?
Sosyal ağlarda paylaş

Tek tankınız varsa Slayer'ı ranged DPS ile değiştirmeniz daha faydalı olacaktır. Hatta o setupa heal yükü olmayan, bombalarken arkadaki healerları vuracak DPS Archmage gider. :D Orderda tek tank olacaksa Kotbs.

Bence vazgeçilmez olan Chosen değil Blackguard. Chosen ile Choppa'nın yanına ofansif DoK gider ama tam bir hybrid olmalı.
Sosyal ağlarda paylaş

ofansif doku slowdan çıkartmaz gruplar. Melee olmadığı içinde immune olamaz bu efekte. Gidip, light armora yaklaşamazsada, heal yapamayacak. Grup işi sakata binecek. 4sn disarm yediğini düşünemiyorum bile.
Shaman dok ilede değiştirilmemeli. Ha illaki shaman oynanmak isteniyorsa ayrı ama olay EN İYİ 5 kişilik takım ise, değiştirilmemeli.
Dokun olayı healerken, hızlı grup heal yapabilmesi. Uzun süreli olmasada, sakat bir durumu çevirir. Üstünede düşman varsa, zaten dayak yedikçe grubu heal yapar. Zealot arkadaşta, doku healler kaçarak. Herkez mutlu olur :P
Sosyal ağlarda paylaş

choppanın dps tabi ki iyi ama guardsız veya healersız cok basarı beklemeyin. cok cabuk ölür. gerci bu bütün dpslerin durumu:) önemli olan takım olarak hareket etmek. 1vs1 olarak durum cok degişken. her classın baska türlere karsı üstünlüğü ve zayıflıgı var.

melee dps ler healer ve casterlara karşı cok ölümcülken tanklara karsı cok basarısızlar.(şimdi biri cıkar ben şöle tank kesiyorum böle kesiyorum der:)) casterlar daha avantajlı tanklara karşı. ancak casterlarda resist ve defans kasmış tanklara karşı zayıf kalabiliyor falan:)

misal ben agırlıklı defans giden bi knight olarak en cok 2h tanklara karşı zorlanıyorum. choppa veya marauder zorlamıyor ama tougness ve armoru olan ve 2h giden black orc ve chosenlar benim için en ölümcül olan sınıf:) normal dps leri var ama ben onlara vuramadıgımdan tank spec iken sonucta ölüyorum. 2h gitsem bu seferde casterlara karsı asırı zayıflıyorum. yani durum biraz karıştı ama anlaşılmıştır bişiler:P
Sosyal ağlarda paylaş

hehe wh ve we farklı bi olay abi. ama onda da şöyle bi durum var. tank spec iken beni kesen bi we 2h dps specde kesemiyor:) benim dps daha cabuk bitiriyor onu:) ama cogu zaman tank oldugum icin genelde shield of the sun, on your guard gibi auralarla işi bitiriyorum. tabi cok saglam we ise tabi bu auralar krtarmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben 2 tankda ısrar ediyorum.Bunun nedeni guardsız dpsin yapabileceği fazla birşey yok.Melee dps için zaten şart,bw ya da sorc de guardsız olmaz yakına giremez close quarter kullanamaz tam anlamıyla dps yapamaz.Ayrıca tanklar öyle az vurmuyorlar.Destro için healer olarak dok+shaman öneririm.Bana göre shaman pvpde en iyi healerdır çünkü en iyi kiter yapan sınıftır.Bu da pvpde bir healer için en avantajlı şeydir.Dok zaten dayanıklı kendini kurtarıyor,shaman is devamlı kite yapıyor,aoe snare,aoe knockback,aoe detaunt gibi özelliklerle yakalanmıyor yakalansa kendini kurtarabiliyor.aynı classtan 2 dps olma durumu ise 2 guardlı bw ya da sorc un aoe assist yapıp alamıyacağı alan yoktur heralde:)
Sosyal ağlarda paylaş

beyler gruba 6 isterseniz katılabilirm. uzun suredir warhamer oynuyorum.Ama uzun süre ara vermek zorunda kaldım.karak nornda 3 tane 40 charım var biride 35 archmage.Ama bu oyunu tek oynamak keyif vermiyor.Ama eğer sürekli oynadığın bir grubun varsa çok keyifli.
bende order charalrımı silip yada yeni acc alıp dest kasmak istiyordum İstediğniz serverde 0 dan char kasarım.Ama merak ettiğim ne kadar istikrarlı olucaksınız.
Birde tercihim black guard yada disciple of cain
Sosyal ağlarda paylaş

bende karak norn da destro olarak basladım trialde bütün classları denedim chosen choppa zealot çok zevkli tank iyi olursa choppa piskopata bağlıyo, zealot healingte daha rahat geldi ve instant spell damage ve dotları ile dps ye yardımı daha kolay chosen zaten main seçeceğim karakter olacak en çok o hoşuma gitti :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...