EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Yeni bi karakter yarattım.Kendisi fisherman olacak büyüyünce :).Şu an skillim 68 civarında ve hala okyanuslarda balık avlayamıyorum.Kıyıya(yada server linea) yakın olmam gerekiyor.Acaba skillimin kaç olması gerekiyor min.? Ayrıca template içinde fikrinizi almak istiyorum: Fishing Magery Eval int. Medit. Lockpicking(bunun fishingle ilgisi yok ama almak istedim, dungeonlardaki sandıkları falan açarım hehe) Şimdi music/peace mi alsam yoksa hiding ve başka bir skill dahamı? peace olursa krakenleri falan rahat öldürürüm, hiding olursa lockpicking yaparken ölmem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 music/peace almaya karar verdim lp yide poisoningle değiştirebilirim yeterli parayı toparlarsam heh ayrıca skill 80 olması gerekiyormuş min. sea serpent falan çıkarbilmek için kendi postumuza cevap yazıyoruz iyice ıssızlaştı burası :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar