leo_brouwer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 leo brouwer harika bir besteci.estudios sencillos adi altinda toplanan 20 etüdü vardir.kübalı.eserlerini veya etütlerini hiç dinledinizmi çaldınızmı. çok güzel ve ritmik.çok kızgın bir adam sanki.atonel müzik yapıyor.dinlemek isterseniz Elena Papandreou çalmıs.albüm yapmıs leo brouwer'a. ben İstanbul devlet konservatuarının sınavlarına girerken bu sene, brouwer'in iki tane etüt'ünü çaldım.ama almadılar. leo brouwer hala yasıyormus.senfoniler yazıyormus. bence alıp dinleyin çok güzel. klasik gitarla ugrasan insanlar dinlemeli.daha doğrusu gitarla ilgilenen. tesekkür ederim...:)
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Leo Brouwer[signature][hline][i]No Woman No Cry[Bob Marley] Ben!!! Tıkla!!!
leo_brouwer Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 valla buraya leo brouwer yazdık bilen yokmu sewen yokmu yaa! leo brouwer kraldır. :) çalan ilgilenen yokmu klasikmüzik sevn yokmu yaa.
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 enteresan. bi ara dinlemek isterim.[signature][hline]I can resist everything except temptation
Öne çıkan mesajlar