Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eren Talu vs Defne Samyeli [boşanma davası]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Mimar Eren Talu'ya boşanma davası açan eski Türkiye Güzeli ve spiker Defne Samyeli, ortak menkul ve gayrimenkuller ile evlilik döneminde edinilmiş mallardan yarı yarıya pay istedi.

http://www.hurriyet.com.tr/magazin/magazinhatti/13204731.asp

Abi insanlar birbirine girmiş, haberimiz yok, iyi mi?
Mesaj tarihi:
arkadaşlar sakin olmamız lazım bu olay karşısında. gerizekalılığa prim vermememiz lazım. sonuçta defne de eren de yıllardır beraber yaşıyolar, bence yaşamaları da gerekir. defneciler ve erenciler birbirine girerse ülkenin ilerde alacağı hali görmek zor değil. özellikle de defne samyelinin telefonunu kapattıktan sonra eren talu çılgına döndü ama yapmamak lazım böyle, eren taluyu hep amerikadaki amcası sam dolduruşa getiriyo hepimiz biliyoruz artık. ayrıca defnenin annesi babası da zamanında çok uğraştı açalım bu kızı diye, kapalıymış başı öncede defnenin bakın ne hale geldi defne. eren biraz kendine çeki düzen vermesi lazım yoksa defenin babası şimdi damadım filan diyip sever gibi duruyo ama büyük dayak geliyo haber yok erenin
Mesaj tarihi:
fede said:

arkadaşlar sakin olmamız lazım bu olay karşısında. gerizekalılığa prim vermememiz lazım. sonuçta defne de eren de yıllardır beraber yaşıyolar, bence yaşamaları da gerekir. defneciler ve erenciler birbirine girerse ülkenin ilerde alacağı hali görmek zor değil. özellikle de defne samyelinin telefonunu kapattıktan sonra eren talu çılgına döndü ama yapmamak lazım böyle, eren taluyu hep amerikadaki amcası sam dolduruşa getiriyo hepimiz biliyoruz artık. ayrıca defnenin annesi babası da zamanında çok uğraştı açalım bu kızı diye, kapalıymış başı öncede defnenin bakın ne hale geldi defne. eren biraz kendine çeki düzen vermesi lazım yoksa defenin babası şimdi damadım filan diyip sever gibi duruyo ama büyük dayak geliyo haber yok erenin

hayır
Mesaj tarihi:
yalniz Talu batti gibi konu$malara $ahit oldum bu aralar, eger mal payla$imi olursa borc payla$imi da oluyo sanirim.

ho$ defneye her turlu patliyo zaten, yazik.
Mesaj tarihi:
abi kim karar veriyor memleket meselesi olmadığına?

benim için çok mühüm bi mevzu mesela, şu an memlekette tartışılacak başka hiçbi problem yokmuş gibi geliyor bana.

size de öyle gelmiyor mu?
Mesaj tarihi:
cıks.. gelmiyor öle

ben şimdi dolar yarın da yükselir mi? yi memleket meselesi olarak görüyorum

konu o olsaydı dokanmazdım..

ona dokanmayan yılan, mc hammer olsun nan
  • Yeni Oluştur...