sg-1 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Mimar Eren Talu'ya boşanma davası açan eski Türkiye Güzeli ve spiker Defne Samyeli, ortak menkul ve gayrimenkuller ile evlilik döneminde edinilmiş mallardan yarı yarıya pay istedi. http://www.hurriyet.com.tr/magazin/magazinhatti/13204731.asp Abi insanlar birbirine girmiş, haberimiz yok, iyi mi?
J'eon Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 iyi tabi, beter olsunlar, ne lan bu maddiyat üzerine kurulu ilişkiler.
huun Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 eğer bu yükü daha fazla taşıyamayacaksan, özel mesajdan bana siyasi içerikli bir c/p yollayabilirsin.
fede Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 arkadaşlar sakin olmamız lazım bu olay karşısında. gerizekalılığa prim vermememiz lazım. sonuçta defne de eren de yıllardır beraber yaşıyolar, bence yaşamaları da gerekir. defneciler ve erenciler birbirine girerse ülkenin ilerde alacağı hali görmek zor değil. özellikle de defne samyelinin telefonunu kapattıktan sonra eren talu çılgına döndü ama yapmamak lazım böyle, eren taluyu hep amerikadaki amcası sam dolduruşa getiriyo hepimiz biliyoruz artık. ayrıca defnenin annesi babası da zamanında çok uğraştı açalım bu kızı diye, kapalıymış başı öncede defnenin bakın ne hale geldi defne. eren biraz kendine çeki düzen vermesi lazım yoksa defenin babası şimdi damadım filan diyip sever gibi duruyo ama büyük dayak geliyo haber yok erenin
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Son yıllarda mutlu çiftler nasılda hunharca birirlerine düşman kesiliyorlar yahu.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 fede said: arkadaşlar sakin olmamız lazım bu olay karşısında. gerizekalılığa prim vermememiz lazım. sonuçta defne de eren de yıllardır beraber yaşıyolar, bence yaşamaları da gerekir. defneciler ve erenciler birbirine girerse ülkenin ilerde alacağı hali görmek zor değil. özellikle de defne samyelinin telefonunu kapattıktan sonra eren talu çılgına döndü ama yapmamak lazım böyle, eren taluyu hep amerikadaki amcası sam dolduruşa getiriyo hepimiz biliyoruz artık. ayrıca defnenin annesi babası da zamanında çok uğraştı açalım bu kızı diye, kapalıymış başı öncede defnenin bakın ne hale geldi defne. eren biraz kendine çeki düzen vermesi lazım yoksa defenin babası şimdi damadım filan diyip sever gibi duruyo ama büyük dayak geliyo haber yok erenin hayır
fede Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 ne hayır abi. o zaman defneyle ereni sinan çetinin yeni programına davet ediyorum
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 ereni defneye kırdırıyolar abi çok yazık
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 kontör çizgilerini sildirtme bana karikatür kahramanı fede
sg-1 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 ahaha açıklama yapma ihtiyacı hissediyorum, topik başlığı şahsıma ait değildir ahahaha
fede Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 peki sg-1in başlığı editlemesi? kontör çizgisi ne lan. çözemedim AHAHAHAH PARDON AKDJAÜ
sg-1 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 benim başlığım "memlekette neler oluyor?"du
sg-1 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 o diil de erencilerle defneciler birbirine girmiş, 2 ölü var diyolar.
Esh Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 yalniz Talu batti gibi konu$malara $ahit oldum bu aralar, eger mal payla$imi olursa borc payla$imi da oluyo sanirim. ho$ defneye her turlu patliyo zaten, yazik.
fede Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 batar mı abi adam. defne zaten batamadığını ortaya çıkarmaya çalışıyodur
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 editleyen benim nan.. altında yazıyor zaten. memleket meselesi değil bu, milleti yanıltmayalım. ayıptırr ağalarrr
sg-1 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 abi kim karar veriyor memleket meselesi olmadığına? benim için çok mühüm bi mevzu mesela, şu an memlekette tartışılacak başka hiçbi problem yokmuş gibi geliyor bana. size de öyle gelmiyor mu?
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 cıks.. gelmiyor öle ben şimdi dolar yarın da yükselir mi? yi memleket meselesi olarak görüyorum konu o olsaydı dokanmazdım.. ona dokanmayan yılan, mc hammer olsun nan
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 HAA DEFNE BOŞA ÇIKIYO !!! direk aksiyon almam lazım! arabayı değiştirmem lazım... allaaam allaaaam :)
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Şundan sonra olmalıydı, geç kaldı. http://www.youtube.com/watch?v=LgGqA8V_cCY
Soris Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Defnenin üzerinde oynanan bu oyunlar birgün elbet son bulacaktır
Öne çıkan mesajlar