Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bi Soru

DarkLegion

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar sizce Kitap serilerinde Bir Seriyi bir Yazar iken dier seriyi başka bir yazarın yazması dogrumu

Ben Kopukluk oldugundan yanayim Son zamanlarda böyle Kopuk seriler ile çok karşılaşıyorum

Sizin bu durum hakkında düşüncelerinizi merak ediyorum

Ben Bir Serinin tek yazarı olunca Daha bir Okunası Hal aldıgını düşünüyorum

:???[signature][hline]Her zaman Her Yolun Bir Hedefi Her yolcunun
Bi Amaci Vardir

Yalın Kuleyin
D.D.
:tebrikz:

[ quote ]karakedi, 14 Haziran 2004 21:56 tarihinde demiş ki:
sen sus

fetist seni... [ /quote ]
Sosyal ağlarda paylaş

doğru değil bence. hatta aynı settingde yazan farkli yazarlar bile kendi aralarinda celiskiler yaratabiliyor. ornek olarak dragonlance bu konuda cok carpici: son 3 dragons of a hede kitabina baktigimiz zaman bunlarin storyline olarak kendilerinden once gecen dragons of a new age trilogy (jean rabe), dhamons saga (jean rabe) serileri ve yazarını unuttuğum the dragons kitabıyla çeliştiğini, karakterlerin yanlis kullanıldığı, kitap ve storyline adına super firsatların tepildigi gorulmektedir.
Sosyal ağlarda paylaş

galiba ayni şeyi söylüyoruz farklı yazarlar birbir leri arasında çelişkiler doguruyor diyorsun

bende bunu diyorum Yani Galiba Ben Dragon lance serisinin ilk 3 kitabindaki performansi dier kitaplarında yakalayamadım zaten[signature][hline]Her zaman Her Yolun Bir Hedefi Her yolcunun
Bi Amaci Vardir

Yalın Kuleyin
D.D.
:tebrikz:

[ quote ]karakedi, 14 Haziran 2004 21:56 tarihinde demiş ki:
sen sus

fetist seni... [ /quote ]
Sosyal ağlarda paylaş

bence tam tersi
ilk uc kitaptaki hikaye oldukca yuzeysel olarak anlatılmış; cok fazla cephede yasanan bi savasta onem verilmesi gereken olaylar hak ettigi onemi gorememis gibi geliyor bana; belki de onların tuyrkcesini okudugum icin oyle dusunuyorum ama bilemicem .. ceviler konusunda pek bi rahatsızlık duymamistim okurken .. yine de en cok begendigim dragonlance kitapları asla degiller.

dragonlance disinda aynı seri de farkli yazar kullanilan (sotryline anlaminda ve dragonlance de gormedigim trilogy icinde de) tek kulvar magic the gathering storyline dı. orda da bi trilogy nin tum kitaplarını bulup okumak gibi bi sansım olamamisti ama kartların flavour textlerinden takip ettigim kadarıyla cok buyuk bi sorun yoktu. belki de olay sadece yazarların ortak calisip calisamamasi veya karakterlerine fala baglanmasi olabilir. magic de boyle bir olay yok bildigim kadarıyla; yaratılmıs karakterler cok uzun zamandır meydanda ve hicbi yazarın sahiplenebilecegini dusunmuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...