BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 ildeniz.blogspot.com hadi açtım siteyi hit aldırın bana bir de ingilizce türkçe ve almanca dillerinde nasıl geçiş yaparım bu sitede biri el atsın lütfen :P kod mod anlamam bu arda en son dream weaver 2006 kullanmışlığım var "ne yayınlayacaksın?" dersenizde çizip tarattıkça trolleybüs karikatürlerini ve çeşitli içerikli yazılar yasyınlatacaüım ekonomi, mizah, araştırma 3 lemi ağrılıklı oalcak belki kısa hikayeleri de koyarım buraya (bir-iki yaynevine gideyim de sorayım hani almazlarsa yayınlarım) işte böyle hatta na bu kadar |-------------| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EkmekArasiSnitzel Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 blogspota açmanın , normal bi domain alıp oraya blog kurmaktan farklı bi olayı varmı . Avantajlar dezavantajlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 beleş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EkmekArasiSnitzel Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 mesela ben blogspot bloglarına pek bi soğuk bakıyorum . Hani tmm para vermek istemezsin fln da . Zaten piyasa çok ucuzladı yıllığı 40 50 liraya açarsın bloğunu hem linki koyarken bi karizman olur hemde iyidir işte sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 bu arada o en tepedeki açıklamada 1 2 tane typo var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 durduk yere yazdıklarına soğuk bakacak bi kaç garip kullanıcıdan kurtuluyosun blogger'ın öyle bi avantajı var X( aldım seni takibe ildeniz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Bende takipe aldım B)- Bu arada benimkinede uğrarsan sevinirim : monolitism.blogspot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 hacı ben de de'yi ayrı yazmayan bloggerları okumaktan direkt soğuyan garip kullanıcılardanım :( valla.. gene de readerım'da sana mı yer yok be koçum!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Canın sağolsun yav, atarına kurban :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 bloglarınızın reklamını yapabilirim bu arada bkz. imza :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar