BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 ildeniz.blogspot.com hadi açtım siteyi hit aldırın bana bir de ingilizce türkçe ve almanca dillerinde nasıl geçiş yaparım bu sitede biri el atsın lütfen :P kod mod anlamam bu arda en son dream weaver 2006 kullanmışlığım var "ne yayınlayacaksın?" dersenizde çizip tarattıkça trolleybüs karikatürlerini ve çeşitli içerikli yazılar yasyınlatacaüım ekonomi, mizah, araştırma 3 lemi ağrılıklı oalcak belki kısa hikayeleri de koyarım buraya (bir-iki yaynevine gideyim de sorayım hani almazlarsa yayınlarım) işte böyle hatta na bu kadar |-------------|
EkmekArasiSnitzel Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 blogspota açmanın , normal bi domain alıp oraya blog kurmaktan farklı bi olayı varmı . Avantajlar dezavantajlar
EkmekArasiSnitzel Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 mesela ben blogspot bloglarına pek bi soğuk bakıyorum . Hani tmm para vermek istemezsin fln da . Zaten piyasa çok ucuzladı yıllığı 40 50 liraya açarsın bloğunu hem linki koyarken bi karizman olur hemde iyidir işte sdf
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 bu arada o en tepedeki açıklamada 1 2 tane typo var.
yav Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 durduk yere yazdıklarına soğuk bakacak bi kaç garip kullanıcıdan kurtuluyosun blogger'ın öyle bi avantajı var X( aldım seni takibe ildeniz!
DeaN Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Bende takipe aldım B)- Bu arada benimkinede uğrarsan sevinirim : monolitism.blogspot.com
yav Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 hacı ben de de'yi ayrı yazmayan bloggerları okumaktan direkt soğuyan garip kullanıcılardanım :( valla.. gene de readerım'da sana mı yer yok be koçum!!
DeaN Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Canın sağolsun yav, atarına kurban :)
yav Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 bloglarınızın reklamını yapabilirim bu arada bkz. imza :p
Öne çıkan mesajlar