BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Andrews McMeel yayınevi Ekim 2009'da Peanuts'ın 60. yılını kutlamak için içinde Schulz'un çizdiği bütün Peanuts bantlarının bulunduğu bir koleksiyon kitabı hazırlamış. Kitabın içinde Schulz'dan alıntılar ve bütün Peanuts bantları çizildikleri tarihlerle beraber yer alıyor. Kitap; Pete Docter (Monsters Inc. ve UP! filmlerinin yönetmeni) tarafından yazılmış bir önsöz ve dul karısı Jean Schulz tarafından yazılmış bir giriş yazısıyla beraber 1950'ler, 1960'lar, 1970'ler, 1980'ler, 1990'lar ve 2000 yıllarındaki yayınlardan 6 bölümden oluşmakta. Karikatürlere alt ve üst notlar eklenmiş. (Mesela Charlie Brown'a ilk zigzaglı kazağı 21 Aralık 1950'de giydirmiş.) Charles M Schulz 14 Şubat 2000'de uykusunda hayata gözlerini kapamasından saatler önce 13 Şubat 2000'de son karikatürünü yayınlamış ve okuyucularına emekliliğe ayrılmak zorunda olduğunu belirtmiştir. Peanuts serisinin son karikatüründeki son cümlesi şu olmuştur; "Charlie Brown, Snoopy, Linus, Lucy... onları nasıl unutabilirim ki..." Celebrating Peanuts: 60 Years İlgisini çekenlerin kütüphanesinde olması gereken bir referans eser aynı zamanda sizden sonraki kuşaklara Snoopy kültürünü aktarmanın en ideal yolu. Kitabın Türkçesi yok, zaten basılma ihtimalide yok. Ben D&R mağazasında buldum ama galiba Türkiye'ye az sayıda gönderilmiş olmadı ABD'den gelecek olan arkadaşınız varsa ve yeteri kadar yeri varsa isteyin ABD satış fiyatı 75$ (Ben burada 146 TL'ye aldım) ama sıkıntı şu ki kitabın noyutları 33 x 25.5 x 5 cm ağırlığı da bi 5 kg kadar var hani "tuğla" gibi. Kitabın dışında bir adet de kalın saklama kabı var. Bloguma da aynen yazacağım bu yazıyı kendi kelimelerimle bu kadar. ©Babacummostors ulan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 ayrıca bana credit vermeden alıntı yapanları galata bölgesinde ne kadar saatçi zenci varsa kovalasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar