moriQ Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Elimde su bazlı cam-vitray boyası var ve camları boyamak istiyorum. Acaba içine su falan katmak gerekiyormu. Yoksa direk boyama işine girişeyim mi ? Birde boyadıktan sonra ne yapmak lazım. Bazı yerlerde fırına atın falan diyor. Avizeri boyayacağım bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 boyanın üstünde yazmıyormu nası kullacangın ki bildiğim kadar ile ilk önce resme çerceve atıyorsun siyah bi tüple ki boyalar birinine kaymıyor öylelikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 kontur mu deniyodu ona neydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 üzerinde "kullanmadan önce iyice çalkalayın", "kullandıktan sonra sıkıca kapayın" yazıyor. boyada şu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 valla ilkokulda yaptırmıslardı bize. nasıl hatırladım valla bilmiyorum ama hatırlıyorum gercekten. direk boyayı suruyoduk ama o kontur denen seyi yapıyoduk once. onun icini boyuyoduk sonra. sulandırma falan yaptıgımızı hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 inceltici gibi bi bıdısı vardı yanlış hatırlamıyosam bi de. su değil de başka bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 sprey gibin biseyde var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 toggie said: kontur mu deniyodu ona neydi adını bende bilmiyorum ama kontur diyelim biz :) ki biz su katmıyorduk hatırlıyorum ben o kontur tutuyordu zati fazla gelen boyayı net hatırlıyorum orasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 kontur evet o, onunla çizeceğin nanenin şeklini geçiriyon cama sonra fırçayı direk boyanın içine daldırıp boyuyon. su falan katmıyon bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar