moriQ Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Elimde su bazlı cam-vitray boyası var ve camları boyamak istiyorum. Acaba içine su falan katmak gerekiyormu. Yoksa direk boyama işine girişeyim mi ? Birde boyadıktan sonra ne yapmak lazım. Bazı yerlerde fırına atın falan diyor. Avizeri boyayacağım bu arada.
Llama Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 boyanın üstünde yazmıyormu nası kullacangın ki bildiğim kadar ile ilk önce resme çerceve atıyorsun siyah bi tüple ki boyalar birinine kaymıyor öylelikle
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 üzerinde "kullanmadan önce iyice çalkalayın", "kullandıktan sonra sıkıca kapayın" yazıyor. boyada şu
toggie Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 valla ilkokulda yaptırmıslardı bize. nasıl hatırladım valla bilmiyorum ama hatırlıyorum gercekten. direk boyayı suruyoduk ama o kontur denen seyi yapıyoduk once. onun icini boyuyoduk sonra. sulandırma falan yaptıgımızı hatırlamıyorum.
copry Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 inceltici gibi bi bıdısı vardı yanlış hatırlamıyosam bi de. su değil de başka bişi
Llama Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 toggie said: kontur mu deniyodu ona neydi adını bende bilmiyorum ama kontur diyelim biz :) ki biz su katmıyorduk hatırlıyorum ben o kontur tutuyordu zati fazla gelen boyayı net hatırlıyorum orasını
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 kontur evet o, onunla çizeceğin nanenin şeklini geçiriyon cama sonra fırçayı direk boyanın içine daldırıp boyuyon. su falan katmıyon bişi.
Öne çıkan mesajlar