Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Bilgisayarım P4 2.0, 512 mb ram falan tek sorun ekran kartım GeForce2 mx400 64mb... Ancak forumlarda arama yaparken bir arkadaşın aynı ekran kartıyla oyunu bitirdiğini okudum bu yüzden topic'i açtım... Oyunu çalıştırıyorum renkli renkli çizgiler doluyor ekran ancak oyun çalışıyor arkada EA Games, challenge everything falan dediğini duyuyorum yani nedendir bu? DirectX9.0b yüklü...[signature][hline]Ciim (8404949) Wrote: olm asosyal adamın çevresi mi olur, kendisi en iyi arkadaşı bi de hayali arkadaşı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 gforcemx serısı directx9 ve ustunu desteklemıyor belkı ondandır?[signature][hline]|-_-| have no fear,vlad is here! -vlad o zaman geldiimii gazlaa gitsiin.. allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 İyi güzel de... o zaman forumdaki diğer arkadaş nasıl aynı ekran kartıyla oyunu bitirmiş ben onu merak ettim?[signature][hline]Ciim (8404949) Wrote: olm asosyal adamın çevresi mi olur, kendisi en iyi arkadaşı bi de hayali arkadaşı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 bendede aynı ekran kartından var dx9b yukledıgımden berı oyunlarda sorun cıkarmaya basladı,kardesmın radeon9800pro o pasa pasa oynuyor[signature][hline]|-_-| have no fear,vlad is here! -vlad o zaman geldiimii gazlaa gitsiin.. allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 onda directx 8.1 vardir[signature][hline] FANTAMANYAA FANTAMANYAA FANTAMANYAA FANTAMANYA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 aynı ekran kartı bende war bende oynayıp bitirdim geforce2 mx 400 çalışıyor başka bi sorun wardır.[signature][hline]Ya iyi tamamda Hepimiz Yalova Çocuğuyuz. Ne gerek var kavgaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Zerokull Directx hangi version yüklü?[signature][hline]Ciim (8404949) Wrote: olm asosyal adamın çevresi mi olur, kendisi en iyi arkadaşı bi de hayali arkadaşı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 bende 32 mb geforce 2 mx 400 var ben de oyunu bitirdim ve oyunu bitirdiğimde directx 9.0b yüklü idi[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 o benim sanırım ve oyunu sorunsuz bitiriyorum he p oynuyorum :) dx de 9b :-P[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cS_rlzz Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 en son ekran kartı sürücülerini yükledin mi?eğer yüklediysen büyük ihtimal sorun cd dedir..[signature][hline]Farkımız Farklı Oluşumuzdur!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar