Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dark New Age&War Classic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
melaba ben doom/gothic/senfonik metal flm dinniodum ama bu türlerde sadı beni tavsiye edebilceeniz gruplar war mı?biraz da progresif solerseniz ii olur..[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...

Mesaj tarihi:
ohah bu ne yaws? okadar şey yazdım hepsi rakam olarak çıktı!!??
ben dark new age/war classic/progresife sardım doom ve gothic'ten soora o yüzden biraz bu türlerden grup tavsiyesi alcaktım sizden..[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...

Mesaj tarihi:
ya ben doom gothic ve senfonik ztn dinniorum hatta arşivi biara satılıa çıkarmıştım pazar alanında 1 yıl önce falan..şimdi progresife-war classice ve dark new age'e sardım bu türlere ait grup tavsiyelerinizi istiodum :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:

Mesaj tarihi:
yok mu patide bu türleri dinneyen ya ?[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:

Mesaj tarihi:
evet[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:

• Yeni Oluştur...