Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 melaba ben doom/gothic/senfonik metal flm dinniodum ama bu türlerde sadı beni tavsiye edebilceeniz gruplar war mı?biraz da progresif solerseniz ii olur..[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 şimdi doom,gotic,symphonic ve prograsive i birleşiren gruplarmı istiosun tek tek mi?[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. [Bu mesaj Natural_Jedi tarafından 15 Temmuz 2004 14:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 ohah bu ne yaws? okadar şey yazdım hepsi rakam olarak çıktı!!?? ben dark new age/war classic/progresife sardım doom ve gothic'ten soora o yüzden biraz bu türlerden grup tavsiyesi alcaktım sizden..[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 ya ben doom gothic ve senfonik ztn dinniorum hatta arşivi biara satılıa çıkarmıştım pazar alanında 1 yıl önce falan..şimdi progresife-war classice ve dark new age'e sardım bu türlere ait grup tavsiyelerinizi istiodum :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 yok mu patide bu türleri dinneyen ya ?[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Radyo dinliomusun mesela şu anda?[signature][hline]"Story of SadButcher" horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 evet[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar