fortinbras Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 şimdi karaktere hooded cloak giydirdiğimde normalde hooded olması gerek bunun di mi yani ama normal cloak gibi gözüküyor üstümde oyundayken hem oyunda hem inventory ekranında ama quit edince karakter seçme ekranında hooded oluyor oyunda olmuyor nedendir bir grafik problemi var galba ama çözemedim nedenini bi fikri olan ya da tecrübe eden varsa yazarsa sevinirim...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 /hood denedinmi?[signature][hline]What does not kill,makes stronger. Qoiw - 50 paladin on Kay/alb ml9 5L3 Bloddy - 50 theurgist on Kay/alb Laraok - 50 necro on Kay/alb Edoardo - 50 spiritmaster Merlin/mid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Bazı itemlar var hood olmuyor bana da olmusttu aynısı yani arada cikiyor oyleleri :) o senin head armor undan kaynaklaniyor genel de ben boyle biliyorum yanlış biliyorsam biri beni bilgilendirsin :)[signature][hline]L50 Cleric Chelir [Geçmişte Kaldı] L32 Skald Aapy [Geçmişte Kaldı] L30 Druid Aepy Qui dedit beneficium taceat; narret qui accepit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 yok head armor flm yok şu an yani hooded cloak var karakter seçme ekranında hooded olarak normal gozukuyor ama oyunda yok...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 thanatos un da dediği gibi /hood yaz düzelir karakter seçme ekranına hiç bakma orada hooded bile olsa normal gözüküo[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 tamam sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 /hood yazdığın zaman oyunda değişiyor sadece, karakter seçme ekranında cloak un default modeli gözüküyor. Hood luysa öyle kalıyor yani. Oyunda senin ayarladığın gibi devam eder.[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b] [b]Umrae[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar