fastreloader Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 selam. çok yakın zamanda telefon alacağım aklımda bunlar var. electroworld fiyatları e63: 520tl e71: 799tl teknik olarak e71; 3g, gps, vidyo konferans, 3.2Mp kamera ve dizayn ile üstün. kamera umurumda değil açıkçası, 40d ile çekim yaptığım için yüzüne bile bakmayacağım. aradaki fiyat farkına değer mi sizce? ya da e63 ün dandik yanları var mıdır? mesela ben telefonu biraz haşin kullanıyorum, dayanabilir mi? 3g ve gps e o kadar para verilir mi? bunların daha ucuzu nerden alınır? bu fiyata blackberry var mı olsa alınır mı? bi karşılaştıralım hadi=) edit: şarj çok önemli benim için, şu anki telefonum 1.5 gün falan gittiği için kafayı yiyebilirim. sırf onun için philips mi alsam diye düşnüyüorum=). şarjı nasıldır bu meretlerin? nette 2 haftaya yakın gözüküyor da sanmıyorum hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 5800 düşünür müsün? gps vs herşeyi var. ha ayrıca blackberry varsa aklında samsung omnia pro var, blackberry imsi bişe. azcık yorumlarına baktım bayağı memnun kalmışlar telefondan. ona da bakabilirsin illa nokia olsun istemiyosan. ben de araştırıyorum bu ara, bi telefon alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 5800 epey ucuzladı, 530TL gibi oldu hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 aslında qwerty klavye istiyorum sanırım. bir de iphonedan sonra hiçbir dokunmatik tatmin edemez beni =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 blacberry curve 8520 aldım saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar