DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Alexi istanbuldayım. Ya cins olmasa sürüyle sokakta var tüm kedilerim sokaktan oldu zaten, ama maalesef biri kan kanserinden öldü diğeri ise mart ayında kız peşine düştü. 3 üncü kedi ise aslında Thalionunda ama o gidince iki ay bende kaldı... Ama benim deil onun du artı o zamanlar kedi bakıcak durumum yoktu Thaliona geri gönderdim. Ben her zaman tapmışımdır Siyamlara o yüsden işte.[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... http://www.istanbulakademisi.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 said: Qui, 09 Temmuz 2004 20:44 tarihinde demiş ki: Yoksa hayvan satın almaya kesinlikle karşıyım. Evet, ayrıca saçma. Benim eski kedim (çalındı =() Simba mesela, annemin arkadaşının kedisi yavrulamıştı. Iran Şinşilaydı kedicik.Ehe ay çiçeği rica etmişti bir kaç tane öyle yani. Yoksa pet satın almak kadar mantıksız birşey olamaz.[signature][hline]- Pardon, siz aşık mısınız? - Hayır, biz Lathander'e tapıyoruz. - Anlamadım? - Yanlış oldu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 said: edi, 09 Temmuz 2004 20:44 tarihinde demiş ki: turkiye'ye hayvan sokmak vs konusundaki kurallari bilmiyorum Deklare ediyorsun galiba çıkarken. Uygun taşıma çantasına koyman gerekiyor. Senden alıyorlar, sonra inince geri veriyorlar. Cins konusunda bir sınırlama varsa bilemiyorum.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Ya diab, benim bir arkadaş var. Onun siyamı vardı erkek, ama kedi dengesizdi biraz. Yani ciddi açıdan ruh hastasıydı biraz. Ama problem değil yavrularına geçmez herhalde =). Sanırım beraber yaşadığı hatun sorun çıkardığı için birine vermişti kediyi, bir soruşturayim.[signature][hline]- Pardon, siz aşık mısınız? - Hayır, biz Lathander'e tapıyoruz. - Anlamadım? - Yanlış oldu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 e ricaen alsinlar zaten benden ucakta naparim 15 saat kucagimda kediyle :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Amanın Edi sen gelcenmiki tr ye?[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... http://www.istanbulakademisi.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Ama zor olmazmı taaaaaaaa dünyanın bi ucundan ? Sen sor ginede =oP[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... http://www.istanbulakademisi.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Uzun etek giy bitane. At kediyi içeri =).[signature][hline]- Pardon, siz aşık mısınız? - Hayır, biz Lathander'e tapıyoruz. - Anlamadım? - Yanlış oldu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 turkiye'ye gelecegim, ozel isler sebebiyle, agustos ortasinda, bi yokliim ben su kedi isini, kimlik karti neyin olmasi gerekiyomus hayvanin ole dedi simdi az once bi arkadas, bi de profesorle de konusayim bakayim :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Hadi bakalım=o) Ay olursa ne istersen alırım euheuhe[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... http://www.istanbulakademisi.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Ha kimlik kartı olayı şöyle. Kedinin kimliği oluyor bir tane. Aşıları, yaşı falan yazıyor içinde. Lazım bir olay. Aşıları falan akılda tutmak zor oluyor çünkü ehi.[signature][hline]- Pardon, siz aşık mısınız? - Hayır, biz Lathander'e tapıyoruz. - Anlamadım? - Yanlış oldu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 kimlik kartı deil Veterinerlerin verdiğpi sağlı karnesi[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... http://www.istanbulakademisi.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 evet saglik karnesi, ayni zamanda iste dogum tarihini falan da yaziyor o yuzden burdaki adi kimlik ondan oyle cevirmistim :) dedigim gibi bi kasiyayim ben bu kedi konusunu :) bi de ben kediyi getirdigimde mutlaka alacaksiniz deil mi efenim, ayni kediyle bi de geri gitmek olmasin[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Elbette alıcam burda bitarafımı yırmadığım kaldı siyam bulmak için lol =o)[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... http://www.istanbulakademisi.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Bizim sitede 1 milyon tane kedi var her taraf kedi , istemediğin kadar kedi çeşidi var , arada varsa siyam kedisi yollarım , bir ara yavrusu da olur nasılsa ona bakarsın olur mu ?[signature][hline]"Haplo" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 ah ah pet bölümü boşunadeğil...[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... PaticikPET İSTİYORUZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Kaçırmak? ben mi kaçırdım senmi Griz ii düşün![signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... http://www.istanbulakademisi.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 bırak kedi milleti böyle zaten[signature][hline]yıllarımı bu işe verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 *!ters ters Golge-i_Khan'a bakar* [Bu mesaj karakedi tarafından 09 Temmuz 2004 23:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Yalan hurafe. [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 09 Temmuz 2004 23:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 valla pozitif olarak da alabilirsin ehe[signature][hline]yıllarımı bu işe verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 tşkler aleksi! :P said: Alexi_Septimus, 09 Temmuz 2004 23:12 tarihinde demiş ki: karakedi hastanız, bi numaralı takipciniz. seni cok seviyoruz. [Bu mesaj karakedi tarafından 09 Temmuz 2004 23:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 abicim ne sitesi ne seysi. kap bi sokaktan kedi. 3-10 cins karisiktir zaten o. niye tek cinse birakiyosun. anlamiyorum bu cins olayini. zaten kedilerin her biri ayri bi cins.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 ablacigim. sayin diables.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Konuyu dağıtma kedü =P.[signature][hline]- Pardon, siz aşık mısınız? - Hayır, biz Lathander'e tapıyoruz. - Anlamadım? - Yanlış oldu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar