Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yavru Siyam Kedisi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Alexi istanbuldayım.
Ya cins olmasa sürüyle sokakta var tüm kedilerim sokaktan oldu zaten, ama maalesef biri kan kanserinden öldü diğeri ise mart ayında kız peşine düştü. 3 üncü kedi ise aslında Thalionunda ama o gidince iki ay bende kaldı... Ama benim deil onun du artı o zamanlar kedi bakıcak durumum yoktu Thaliona geri gönderdim.
Ben her zaman tapmışımdır Siyamlara o yüsden işte.[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
http://www.istanbulakademisi.com
Mesaj tarihi:
said:
Qui, 09 Temmuz 2004 20:44 tarihinde demiş ki:
Yoksa hayvan satın almaya kesinlikle karşıyım.

Evet, ayrıca saçma.
Benim eski kedim (çalındı =() Simba mesela, annemin arkadaşının kedisi yavrulamıştı.
Iran Şinşilaydı kedicik.Ehe ay çiçeği rica etmişti bir kaç tane öyle yani.
Yoksa pet satın almak kadar mantıksız birşey olamaz.[signature][hline]- Pardon, siz aşık mısınız?
- Hayır, biz Lathander'e tapıyoruz.
- Anlamadım?
- Yanlış oldu galiba.
Mesaj tarihi:
said:
edi, 09 Temmuz 2004 20:44 tarihinde demiş ki:
turkiye'ye hayvan sokmak vs konusundaki kurallari bilmiyorum

Deklare ediyorsun galiba çıkarken. Uygun taşıma çantasına koyman gerekiyor. Senden alıyorlar, sonra inince geri veriyorlar. Cins konusunda bir sınırlama varsa bilemiyorum.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered.
@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C.
Mesaj tarihi:
Ya diab, benim bir arkadaş var.
Onun siyamı vardı erkek, ama kedi dengesizdi biraz.
Yani ciddi açıdan ruh hastasıydı biraz.
Ama problem değil yavrularına geçmez herhalde =).
Sanırım beraber yaşadığı hatun sorun çıkardığı için birine vermişti kediyi, bir soruşturayim.[signature][hline]- Pardon, siz aşık mısınız?
- Anlamadım?
- Yanlış oldu galiba.
Mesaj tarihi:
e ricaen alsinlar zaten benden ucakta naparim 15 saat kucagimda kediyle :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Mesaj tarihi:
turkiye'ye gelecegim, ozel isler sebebiyle, agustos ortasinda, bi yokliim ben su kedi isini, kimlik karti neyin olmasi gerekiyomus hayvanin ole dedi simdi az once bi arkadas, bi de profesorle de konusayim bakayim :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Mesaj tarihi:
Ha kimlik kartı olayı şöyle.
Kedinin kimliği oluyor bir tane.
Aşıları, yaşı falan yazıyor içinde.
Lazım bir olay.
Aşıları falan akılda tutmak zor oluyor çünkü ehi.[signature][hline]- Pardon, siz aşık mısınız?
- Anlamadım?
- Yanlış oldu galiba.
Mesaj tarihi:
evet saglik karnesi, ayni zamanda iste dogum tarihini falan da yaziyor o yuzden burdaki adi kimlik ondan oyle cevirmistim :)
dedigim gibi bi kasiyayim ben bu kedi konusunu :)
bi de ben kediyi getirdigimde mutlaka alacaksiniz deil mi efenim, ayni kediyle bi de geri gitmek olmasin[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Mesaj tarihi:
Bizim sitede 1 milyon tane kedi var her taraf kedi , istemediğin kadar kedi çeşidi var , arada varsa siyam kedisi yollarım , bir ara yavrusu da olur nasılsa ona bakarsın olur mu ?[signature][hline]"Haplo"
Mesaj tarihi:
tşkler aleksi!
:P

said:
Alexi_Septimus, 09 Temmuz 2004 23:12 tarihinde demiş ki:
karakedi hastanız, bi numaralı takipciniz. seni cok seviyoruz.

[Bu mesaj karakedi tarafından 09 Temmuz 2004 23:15 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...