gecko Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Canım Greenpeace, Aslında çevreci olmadığınız, türlü kolpalıklarla üst seviyedeki yöneticilerin gizli termik santral hisseleri ile milleti yediğiniz üstüne geğirdiğiniz söyleniyor. Valhasıl bu iddaalar doğruysa hiç güzel hareketler bunlar değil, çok çakalsınız ayrıca her ***** hıyar gibi diyene tuz alıp koşacaksanız bu eylemleri niye yapıyor kendinizi niye Lich King gibi zincirliyorsunuz? Cevabinizi arzu ve şevkatle ile bekliyorum. Arz ederim, barz etmem. Gecko. amma ağzınız bozuldu yahu/g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noise Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 İşsiz adamlar toplanıp işleri varmış gibi gösteriyolar adınıda greenpeace koyuyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Lan Gırin Piıs, Avrupa ve ABD merkezli kuruldunuz, herifler haldır haldır nükleer santral kuruyorlar, ancak 1-2 kendini bağlama, abidik gubidik faydasız eylemler yapıyorsunuz, (çıplak sokaklara yatmak vs) güya insanların dikkatini çekiyorsunuz. Lan gidin kendi ülkenizdeki santrallere engel olduk gavatlar. Yeşil enerjici Alamanya bile nükleer kurmaya hazırlanıyor, siz gelip Türkiyede nükleer kurulmasın diye gruplar kuruyorsunuz. iki etti bu bak/g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 ağzına sağlık iyi dedin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 SEN YİNE DOĞARDIN AMA BABAN BELLİ OLMAZDI ŞE pardon yanlış gelmişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 abi greenpeace türkiyeye nükleer kurdurtmamak içinmi kurulmuşl yanı? bu yüzdenmi kıvranıyolar su anda bile kopenhangda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 oha o diilde yöneticiden edit yemişiz sorry yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Normalde bu elemanlar görünce kafa kol girişesim geliyorum ama bir keresinde Yüksel Caddesi metro çıkışında bir kızlar karşılaştım, çevreyi korumalıyız gak guk eden. 1 saat muhabbet etmiştim. Toplantılara buradaki arkadaşlar, siz filan mı geliyorsunuz diye sormuştum, kıllandı, ben bir süre Ankara dışında olacağım demişti. Öyle aklıma geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 kahrolsun greenpeace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 vay, herşeye anti gençlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 ÇARŞI GREENPEACE'E KARŞI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 fede said: ÇARŞI GREENPEACE'E KARŞI çarşı duvara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 ohş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 ehi ehi ehi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 V V V Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 V V V V Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 greenpeace de o saçma sapan eylemler için para veriyolar yapanlara yaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 o kızlara para versem benim için de 'eylem' yaparlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 synorin said: o kızlara para versem benim için de 'eylem' yaparlar mı? seni bilem yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar