Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Greenpeace - Açık Mektup


gecko

Öne çıkan mesajlar

Canım Greenpeace,

Aslında çevreci olmadığınız, türlü kolpalıklarla üst seviyedeki yöneticilerin gizli termik santral hisseleri ile milleti yediğiniz üstüne geğirdiğiniz söyleniyor. Valhasıl bu iddaalar doğruysa hiç güzel hareketler bunlar değil, çok çakalsınız ayrıca her ***** hıyar gibi diyene tuz alıp koşacaksanız bu eylemleri niye yapıyor kendinizi niye Lich King gibi zincirliyorsunuz?

Cevabinizi arzu ve şevkatle ile bekliyorum.

Arz ederim, barz etmem.

Gecko.

amma ağzınız bozuldu yahu/g
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Lan Gırin Piıs,

Avrupa ve ABD merkezli kuruldunuz, herifler haldır haldır nükleer santral kuruyorlar, ancak 1-2 kendini bağlama, abidik gubidik faydasız eylemler yapıyorsunuz, (çıplak sokaklara yatmak vs) güya insanların dikkatini çekiyorsunuz. Lan gidin kendi ülkenizdeki santrallere engel olduk gavatlar. Yeşil enerjici Alamanya bile nükleer kurmaya hazırlanıyor, siz gelip Türkiyede nükleer kurulmasın diye gruplar kuruyorsunuz.

iki etti bu bak/g
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Normalde bu elemanlar görünce kafa kol girişesim geliyorum ama bir keresinde Yüksel Caddesi metro çıkışında bir kızlar karşılaştım, çevreyi korumalıyız gak guk eden. 1 saat muhabbet etmiştim. Toplantılara buradaki arkadaşlar, siz filan mı geliyorsunuz diye sormuştum, kıllandı, ben bir süre Ankara dışında olacağım demişti.

Öyle aklıma geldi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...