gecko Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Daha önce laptopda mame32 vardı gayet güzel oynardım, sonraları format yemişti mame32 yi backuplayamadım. İşim bittikten sonra sağlam bir torrent buldum başladım indirmeye 1-2 haftadır romlarıyla birlikte ve dün bitirdim sonunda. Romları attım falan gayet çok güzel çalışıyor. Ancak sorun hangi oyunu açsam çok kasması seslerin geç gelmesi vs vs. Ayarlar falan mı var acaba bayağı uzun zaman oldu tuşları bile unutmuşum. Laptop kasacak kadar kötü değil eskiden gayet güzel 2 kişi oynardık, şimdi ise zar zor oynuyorum. Ne yapmam lazım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Kimse demeden ben demeyim meme32 diye okudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Dartanian said: Kimse demeden ben demeyim meme32 diye okudum. algıda yanılma yaşamışsın(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar