GilthanasUO Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 monitörü açtıktan yaklaşık 1-1,5 saat sonra monitörüm bulanıyor,titriyor,görüntü bozuluyor.farklı bilgisayarlardada denememe rağmen aynı sorun devam etti.bu sorunu nasıl çözebilirim...(ayrıca monitör ciddi olarak ısınıyo.)sorunu bi türlü bulamadım ;önerilerinizi bekliyorum.[signature][hline]Gilthanas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Monitör ne kaç inç vs.vs. Kaliteli monitörlerde titreme yapmaz ayrıca kullandığın refresh rate ve çözünürlük ne?[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GilthanasUO Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 17 inç.1024x768 çözünürlük ve 85 hz yenileme hızı.hertürde denedim durum değişmedi.markası dell e 771p(philips 107e yani).crt monitör.[signature][hline]Gilthanas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 hoparlörleri monitörden uzak tut tv varsa onuda uzak tut bunlardan olabilir.[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GilthanasUO Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 monitörün yanında ne tv nede yakınında hoparlör var.ama sapıtıyo işte.=([signature][hline]Gilthanas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Voltaj sorunu ? Topraklama varmı ? başka bir odada tekrar dene monitoru hatta mümkünse başka bir odada , yine manyetik dalgalar yayan eşyaların olmadığı odada tekrar dene bakalım yine aynısını yapacakmı. Yada başka bir arkadaşının evine götür , olur ya belki sizin oradaki voltaj dengesi gidip geliyorduır , buda monitorde dengesizliklere neden oluordur. Eğer 2 3 yerde deneyip yine aynı sonucu alırsan garantiden değiştir (tabi hala devam ediyorsa garantisi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GilthanasUO Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 çok farklı yerlerde denedim bişey fark etmedi.garantisi biteli 2 yıl oldu sorunda zaten 5 aydır var ama 2 aydır baya arttı.1 bilgisayarcıya götürdüm oda sorunu bulamadı ...bilmiyo galiba bişey ne biçim bilgisayarcıysa....yani bi ağız tadıyla oyun fln oynamıyorum.[signature][hline]Gilthanas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 eksimiştir ... benim CTX 15" de 6. senesinde bu hale geldi ... kurtarilamadi , yedek parça oldu :([signature][hline]inochi kakeru sugata , sukito yuu utsukushisa ni kotoba wo ounda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GilthanasUO Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 çok moral verdin saol=).[signature][hline]Gilthanas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 LOL yalan mı soleseydik bre :) istanbulda ve kadikoyde isen tamir ettirebileceğin yerler var ama en iyi 3-4 ay dayaniyo .. ve her tamirde bu süre azalıyo ... :([signature][hline]inochi kakeru sugata , sukito yuu utsukushisa ni kotoba wo ounda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GilthanasUO Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 hurdacıya satsam kaça mal olur?=)[signature][hline]Gilthanas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GilthanasUO Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 yenisini alacak para olsa...ahhh ah[signature][hline]Gilthanas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar