shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 rüyamda ben uyuyorum takır tukur bişiler duyuyorum kalkıyorum benim bi tane hançer var onu alıyorum etrafa bkaıyorum falan mutfağa gidiyorum bi terörist buz dolabını açmış süt şişesini kafaya dikmiş ben de korkuyorum falan noluyo diye gerisini tam hatırlamıyorum ama camdan atlıodum sora aşşada koşmaya devam ediodm flan saçmaydı (ki evimiz 11. katta heheh)[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kRaL_aRtHuR Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 rüyamda kendimi oxford üniversitesinde gördümm...[signature][hline]zevkler ve renkler tartışılmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 yazılabilicek bir rüya; okuldaydım okulda bi rock kulübü kumuşuz şöyle bi 60-70 üyemiz var toplantıdayız.sonra toplantı yaptığımız soınıfı basıyolar delikanlılar.bi güzel kavga çıkıo bi güzel dövüyoruz buları.sonra bitiyor:([signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 1 ay falan öne gördüğüm rüya; marduğun çarpıcak denildiği gündeyiz saat 17 gibi.insanlar artık çarpmayacak diye düşünmeye başlamışlar onun için rahat edip dışarda eğleniyorlar ben ewimdeyim,odamdan dışarı bakıyorum, odam tam batıya bakar yani gün batarken süper izlenir,tam gün batmaya başlamış karşımda küçük yuvarlak ayın parlaması ve güneşin batışını andıran bir şey var;ben "alla alla bu ay mı" diye düşünüyorum,sonra "yok bu güneş herhalde" diyorum.Sonra bu yuvarlak şey birden yavaş yavaş başlıyor sonra hızlanıyor(o an duyduğum dehşet hissini anlatamam), ben içeri doğru koşarken "anne geliyauo..."(öyle bir çekim etkisi var ki gezegenin sesim arkaya gidiyo (gerçekçi rüya :) )) diye bağırıyorum.nihayetinde çarpıyor,atomlara ayrılışımı hissediyorum(acaip güçlü acı hissettim),heryer kararıyor ve hayatımda hiç hissetmediğim bir duygu hissediyorum[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim balkondan bebek sallayanları da sevmem nameless13 demiş ki: taklitlerimden sakının Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar