kekbey Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 ilk başta kadiköyde gördüm stagede sonracıma tünel laylaylomdaydı :-P. (tünelden çıkar çıkmaz karşıdaki laylaylom.) :).[signature][hline]To Be Or Not To Be, That Is The Only Thing That Counts. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanthas Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 hö akmardan slayer tişörtü almaya mı gelmiş[signature][hline]consume the forsaken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 benzetmiş olmayasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kekbey Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 tabiiki şaka stagedeki gitarist adam çok benziyor :).kadiköy pasajında.[signature][hline]To Be Or Not To Be, That Is The Only Thing That Counts. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 ahaha inanamıyorum süper niye gelmiş acab?slayer'ın türkiyeye gelme olasılığı doğabilirmi acaba?teeyo teyoo[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar