Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 arkadaşlar birbirinize gaz verip şöyle yap böyle yap demeyin boşuna. tüketici yasası gayet açık ve net. açıp okuyabilirsiniz. yok 20 günde vermek zorundasın yok şuydu yok buydu şeklinde söylemlerde bulunmayın.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Gittim kartın bozuk olduğunu anladılar paramı geri aldım başka yerden alacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 istanbulda isen kadikoye de inebilirsen EKSEN'den al ... yıllardır alışveriş yaparim 1 ker bile sorun çıkmadi . hatta arkadaşim ekran kartini aldi eve getirdik kurduk , 3d testlerinden performansini beğenmedi , 2-3 gün sonra gittik ve biz bunun yerine şunu alcaz dedik ... ALDIK ... şu ana kadar diji , karizma , pc gold ve vatan comp ile papaz olmuş bir adam olarak (ki hatta LG-cdrom için ithalatçi firmayla da papaz oldum ) EKSEN 1 kere bile başımı ağrıtmadı ..[signature][hline]inochi kakeru sugata , sukito yuu utsukushisa ni kotoba wo ounda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Kadıköye gitmem mümkün değil uzak kaçıyor bana, bakırköyden andromedadan Saphire 9800 pro almayı düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar