Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kulaklık Tavsiyesi

Deacon

Öne çıkan mesajlar

60 TL civarı bir şey vermeyi düşünüyorum. biraz daha aşabilirim bütçeyi.

Bütçem düşük, öyle çok iyi bir şey istemiyorum. oyunlarda kullanıcam, müzik dinliycem işte casual bir şey.

Logitech tercih sebebim, sempatim var :p bu koşullara uygun bir şeyler önerirseniz sevinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

Deacon said:

bunlara ön yargılı yaklaşıyorum ben ya kulağımı ağrıtırmış gibi geliyor. böyle üstten gelen, kulak hedeleri kocaman olan old school şeylerden önerseniz daha şukela olur.

koss acayip rahat, çok hafif. kulağında olduğunu bile hissetmiyosun. parana yazık etme al bu kulaklığı. :D
Sosyal ağlarda paylaş

cx300'üm var zaten, onu mp3player ve telefonda kullanıyorum. bu kulaklığı daha çok oyunlarda ve işte bir de bilgisayarda müzik dinlerken ya da film izlerken kullanıcam. açıklamayı yetersiz yapmışım biraz :p mikrofonlu olması da şart.

koss cs100 aklıma yattı gibi biraz. sennheiser bütçemi çok aşıyor. 90$ gibi bir fiyat gördüm. yoksa sennheiser almayı çok isterim, cx300ünden çok memnunum.
Sosyal ağlarda paylaş

Deacon said:

cx300'üm var zaten, onu mp3player ve telefonda kullanıyorum. bu kulaklığı daha çok oyunlarda ve işte bir de bilgisayarda müzik dinlerken ya da film izlerken kullanıcam. açıklamayı yetersiz yapmışım biraz :p mikrofonlu olması da şart.

koss cs100 aklıma yattı gibi biraz. sennheiser bütçemi çok aşıyor. 90$ gibi bir fiyat gördüm. yoksa sennheiser almayı çok isterim, cx300ünden çok memnunum.

cx500 ozaman
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...