Deacon Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 60 TL civarı bir şey vermeyi düşünüyorum. biraz daha aşabilirim bütçeyi. Bütçem düşük, öyle çok iyi bir şey istemiyorum. oyunlarda kullanıcam, müzik dinliycem işte casual bir şey. Logitech tercih sebebim, sempatim var :p bu koşullara uygun bir şeyler önerirseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 koss ksc75 al. 70 lira olması lazım. mükemmel bi sesi var kulaklığın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 al bitane filipis hem mikrofon hem kulaklık gayet ggüzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 evet koss şahane bişiy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 bunlara ön yargılı yaklaşıyorum ben ya kulağımı ağrıtırmış gibi geliyor. böyle üstten gelen, kulak hedeleri kocaman olan old school şeylerden önerseniz daha şukela olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Nasi bisey istiyorsun Kulakici kulakdisi Kulak iciyse 60 liraya cx200 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 gittigidiyordaki kaçak cx200 cx300lerden filan al kaliteliler yıllardır onlardan kullanıyom 15-20 tl : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 şu tarz bişi demiş adam sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 kacak degil onlar sahte ne yazik ki Brigand said: gittigidiyordaki kaçak cx200 cx300lerden filan al kaliteliler yıllardır onlardan kullanıyom 15-20 tl : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 biliyom yaw sahte olduğunu ama iyi ses veriyolar yıllardır kullanıyom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Deacon said: bunlara ön yargılı yaklaşıyorum ben ya kulağımı ağrıtırmış gibi geliyor. böyle üstten gelen, kulak hedeleri kocaman olan old school şeylerden önerseniz daha şukela olur. koss acayip rahat, çok hafif. kulağında olduğunu bile hissetmiyosun. parana yazık etme al bu kulaklığı. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 sennheiser 151 her türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 cx300'üm var zaten, onu mp3player ve telefonda kullanıyorum. bu kulaklığı daha çok oyunlarda ve işte bir de bilgisayarda müzik dinlerken ya da film izlerken kullanıcam. açıklamayı yetersiz yapmışım biraz :p mikrofonlu olması da şart. koss cs100 aklıma yattı gibi biraz. sennheiser bütçemi çok aşıyor. 90$ gibi bir fiyat gördüm. yoksa sennheiser almayı çok isterim, cx300ünden çok memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Deacon said: cx300'üm var zaten, onu mp3player ve telefonda kullanıyorum. bu kulaklığı daha çok oyunlarda ve işte bir de bilgisayarda müzik dinlerken ya da film izlerken kullanıcam. açıklamayı yetersiz yapmışım biraz :p mikrofonlu olması da şart. koss cs100 aklıma yattı gibi biraz. sennheiser bütçemi çok aşıyor. 90$ gibi bir fiyat gördüm. yoksa sennheiser almayı çok isterim, cx300ünden çok memnunum. cx500 ozaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=75511 en babası al 30 tl kullan mis gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 mert yürü git olm :d o kulaklık aşırı yeto sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 walkmen yada ipod kulaklığı alın büyük kulaklıklar problem olabilir hele yazın hiç çekilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 http://www.sanalmarketim.com/urun/LOGI.HS.004/LOGITECH-Premium-Stereo-Headset-980369-0914 şu yattı aklıma. bunu alcam galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 o para verilirmi kulaklığa ya al işte filipis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 net kafelerde 10-20 tl ye satıyorlar logitech onlardan al 3 sene rahat gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 30 liraya counter strike kulakligi alirsin anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar