Noise Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 SENDEN AYRI KALMAAAK ULAN YAKTIN LAN DJ AFYOK AYIP BE BÖYLE ŞARKI YAPILIRMI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 gençler efkarlandı yine pödpf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 AT KADEHI ELINDEN BIN PARCAYA BÖLÜNSÜÜÜN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 DOKULSUN MEYLER YEREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noise Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=3XP0r_z7MNo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 oooof of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noise Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 ya şu arkadaki siyahlı bizim arkadaşa benziyo uzaktan sinirim bozuldu akşam akşam benim böyle arkadaşlarım varsa bu hayatı bırakıp giderim ben diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 gençler ne dinliyor yarab :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 apaçi alert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 abi saka misiniz lan. bizim testis gectigimiz seylerle efkar mi yabiyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noise Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 bizde testis geçiyoruz arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 abi su 3 insan kadar leşini hayatımda gormedim. bi insan bu kadar leş olabilir heralde. bu arada su sarkıylada efkar yapanlarıda baya bi sorgularım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=P7Fmz_FCuEI BUNU DİNLE BİLADER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 seni sevmem asla kalbim doldu yasla benim kadar seveniiiiğ bulamazsın asla! çok yaratıcı lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Noise said: bizde testis geçiyoruz arkadaşım ha . iyi bari . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 FromTheHell said: seni sevmem asla kalbim doldu yasla benim kadar seveniiiiğ bulamazsın asla! çok yaratıcı lan. seviyorum ama kimi en tatlı birisini nasıl anlatsam sana ilk harflere baksana daha yaratıcı sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noise Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 aaa.yine.o.jojuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 acaba bunun bilimsel sonuşları varmıdır yahu? yani müzik zevki nelerden etkileniyor? çevre, statü, aile ortamı falan ilginç gerçi bbc kesin yapmıştır bulmak lazım. bizim tv'ler her allahın günü "benimlen evlen,ölecem ama genede karı isterem" tarzı şeyler yapana kadar şöyle belgesel hazırlasalar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noise Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 arkadaş ortamı heralde 1 numaraya yerleşir o konuda . bi ara kuzenim ve arkadaşı olan kızlara baya bi takılmıştım hergün birlikteydik fln bi bakmışım metalden hande yenere kaymışım . Bi ara bi farkettim direk muhabbeti kestim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Bütün arkadaşlarımın müzik zevki çok kötü. Disturbed felan dinleyen var. En büyük etken enstruman çalıp çalmamak ondan eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 linkin park dinliyorum bende lan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 öff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 arkadaşım olurmusun abvblizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 tabi ^_^_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 mokoko said: oooof of OLM BUNE YAAAAAAA:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar