Daniel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Arkadaslar anakartın driverini yükleyince ses kartı driverini da yüklemis oldum ses var hersey tıkırında calısıyo fakat donanımlarda soru işareti ve sarı olarak High Definition Audio Veri Yolundaki Ses Aygıtı var bunu nasıl yükleyebilirim nedir ne işe yarar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 http://www.google.com.tr/search?rlz=1C1CHNG_trTR354TR354&sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=High+Definition+Audio+Veri+Yolundaki+Ses+Ayg%C4%B1t%C4%B1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Markasını modelini öğrenip onun sürücüsünü kurmayı denesen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 anakartın onboard ses kartından kaynaklanıyo. cozumu google'da var. ben zamanında cozmustum sen de cozersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar