rutian Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 son patchle frostburn'u iyice itin bi tarafına soktular gerci ama bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 totemin gitmesi çok kötü olmuş. o int acaip işe yarıyordu offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Sparkcaster said: yapmıyo, dotada da yoktu diye hatırlıyorum ministun dotayı bilmiyorum wc3 biliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Rampage'a karşı void talisman nasıl gider işe yarar mı ne bilim özellikle SoTM alırsa ultisi baya can sıkıo bi de normal vuruşlardan proc alırsa falan ne bilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 void talisman herkeze yarar nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar