Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Item 101 [hon]

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
blacksmith item olarak nedir ?
hani önerilere baktım pek hoşlanmadım.

2-3 oyun attım activated olduğunda slow yapan area attack speed düşüren item yapıyorum kendisine, şuana kadar daha fazla uzamadı oyun şansıma erken kazandık ama bir başka item olmuyor. :)

nedir kendisinin olayı, life leach falan yapcamda hoşuma gittiğinde utanıyorum yapmıyorum :P
Mesaj tarihi:
Hem bilmiyorsun hemde yatmıyor kafana oda güzel asdfsd

bence oyuna göre yapılması gereken itemlar var. Mesela oyun uzadı , kuldra falan yaptıysan CD azaltmak ve carry ye karşı survival kazanmak için behemoths heart yapılabilir.
Mesaj tarihi:
Codex falan yazanlar olmus aslında 3* yada 4* + codex kill eder ama değer mi? (str deilde diger int ve agilere)

bir süre arkadaşla oynıcam. Yada onu aldığım bir oyunu kaybedene kadar :P

armor falan stun bana göre ölmüyor çok kolay kolay mutlu ediyor beni yerden bitme :P

birde bot olarak hız artıranı kullanmak daha avantajlı değil mi?
gangden kacmak veya ganglemek icin.

ikisinide denedim steambot oldumu adam yetişiyor geri (manamın bitmiş olduğunu varsayıyorum. hani kule aldık döncez. )

Çok acı yakalanıyorum o zaman, (town portal kullanmadan dönmek için. )
Mesaj tarihi:
o paraya hangi item alırsan al travelın dakkada bir fıskiyeden yaptığı mana regeni yakalıyamazsın. ayrıca bs için en önemli olay xp kaçırmamak
Mesaj tarihi:
dün bir oyunda oynadım 4/3/18 mi ne bitti sanıyorum. Gavurlara karsin oynadık. hellflower cikmistim. sonra predatorumuz sorry i need to go dedi biz ezerken :P

ve beklenen son oldu 3 int 1 agi hero kaldık.
Mesaj tarihi:
Kaede said:

o paraya hangi item alırsan al travelın dakkada bir fıskiyeden yaptığı mana regeni yakalıyamazsın. ayrıca bs için en önemli olay xp kaçırmamak

Ne fiskiyesi ya bu ? Haritada nerede ?
Mesaj tarihi:
Dogruyu soylemek gerekirse frostburn'u her zaman nullfire'a tercih ederim. bi yanda castable cdli bir slow, bir yanda her vurusta yenilenen bir slow, bir yandan hns verdigi str low hp carryler icin harika, ayrıca verdigi attack speed ve agide slowun vurulmasını kolaylastırıyor. fiyatının hakkını kesinlikle veren bi item.
  • Yeni Oluştur...