Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Bence yapılması gereken SY de paso slow vermek yerine dmg arttırıp maim olarak bırakılmasıydı.
Szasstam Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 blacksmith item olarak nedir ? hani önerilere baktım pek hoşlanmadım. 2-3 oyun attım activated olduğunda slow yapan area attack speed düşüren item yapıyorum kendisine, şuana kadar daha fazla uzamadı oyun şansıma erken kazandık ama bir başka item olmuyor. :) nedir kendisinin olayı, life leach falan yapcamda hoşuma gittiğinde utanıyorum yapmıyorum :P
Szasstam Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 yok o guidelara baktım aslında ama, pek mantıklı gelmediler, yatmadı kafama onun için bildiğim adamlara sorayım dedim. gerçi hellflower fikri doğru geldi ama
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Hem bilmiyorsun hemde yatmıyor kafana oda güzel asdfsd bence oyuna göre yapılması gereken itemlar var. Mesela oyun uzadı , kuldra falan yaptıysan CD azaltmak ve carry ye karşı survival kazanmak için behemoths heart yapılabilir.
Szasstam Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 hehe o adamlara güvenemedim size güvendim :P
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 ilk item travel skill spamlamıyorsun zaten 6 yada 11 e kadar
Szasstam Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Codex falan yazanlar olmus aslında 3* yada 4* + codex kill eder ama değer mi? (str deilde diger int ve agilere) bir süre arkadaşla oynıcam. Yada onu aldığım bir oyunu kaybedene kadar :P armor falan stun bana göre ölmüyor çok kolay kolay mutlu ediyor beni yerden bitme :P birde bot olarak hız artıranı kullanmak daha avantajlı değil mi? gangden kacmak veya ganglemek icin. ikisinide denedim steambot oldumu adam yetişiyor geri (manamın bitmiş olduğunu varsayıyorum. hani kule aldık döncez. ) Çok acı yakalanıyorum o zaman, (town portal kullanmadan dönmek için. )
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 tank bot'u hızlandıran bottun hızlı halini veriyo 7/24, daha sahane oluyo coğu int herosunda
Arma Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Abi neden travel? Oyun başında çok para travel. Sonra combatta hp mana az geliyor. Koşuyosun anca travella.
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 o paraya hangi item alırsan al travelın dakkada bir fıskiyeden yaptığı mana regeni yakalıyamazsın. ayrıca bs için en önemli olay xp kaçırmamak
Szasstam Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 dün bir oyunda oynadım 4/3/18 mi ne bitti sanıyorum. Gavurlara karsin oynadık. hellflower cikmistim. sonra predatorumuz sorry i need to go dedi biz ezerken :P ve beklenen son oldu 3 int 1 agi hero kaldık.
sharky Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Kaede said: o paraya hangi item alırsan al travelın dakkada bir fıskiyeden yaptığı mana regeni yakalıyamazsın. ayrıca bs için en önemli olay xp kaçırmamak Ne fiskiyesi ya bu ? Haritada nerede ?
sharky Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 E dakkada bir degil ki, surekli yapiyor zaten ne zaman yanina gitsen base. Baska bir yerden bahsediyor herhalde.
sharky Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 lol tamam. anca basti. ben bi kahve alayim kendime.
Szasstam Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 sharky said: lol tamam. anca basti. ben bi kahve alayim kendime. hehe bence sen dün gece ne aldın ondan bahset şakir :P
rutian Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Dogruyu soylemek gerekirse frostburn'u her zaman nullfire'a tercih ederim. bi yanda castable cdli bir slow, bir yanda her vurusta yenilenen bir slow, bir yandan hns verdigi str low hp carryler icin harika, ayrıca verdigi attack speed ve agide slowun vurulmasını kolaylastırıyor. fiyatının hakkını kesinlikle veren bi item.
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 hns repeli sven in ultisini silmiyor
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 voodoo nun curse de silinebiliyor. ayrıca purge slow ile diğeri kıyaslamak zor ya. bariz fark var çünkü arada.
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 purge'un 0.1 stun'ı vardır warcrafta bide. bozuyomu burda chanelling
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 yapmıyo, dotada da yoktu diye hatırlıyorum ministun
Öne çıkan mesajlar