toggie Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Donanımları tanıtırken sorun yasar mıyım? Notebook'ların cogunda satın aldıgınız zaman isletim sistemi de hazır olarak geldiginden boyle bir tecrubem olmadı daha once. Yani hep markaların recovery aracları ile fabrika ayarlarına geri dondurerek hallettim isimi. Simdi farklı bir isletim sistemi yuklerken acaba ne gibi sorunlarla karsılasırım bilmiyorum. HP mesela benim laptop, kendi yazılımları falan var pek kullanmasam da. Bunlar komple ucacak herelde. Bi de recovery disc alamıyorum malesef. Alabilsem en azından garantiye alıcam kendimi sorun yasarsam tekrar yuklerim ilk aldıgım gunku haline. Ama dvd-writer'da bi problem var anlamadım. Verify yaparken error verip duruyo. bi ton dvd yi cope attım bu yuzden. İlk aldıgımda yuklu olan cillop gibi orijinal vista'mı da kaybedicem yani. deger mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 şimdi son kısma karışmıyım o sorunlara ama win 7 kurarsan eğer normal olarak hiçbi sorunla karşılaşmazsın driverların bile çoğunu kendi biliyor bulamadıklarını hp.com'dan çekersin ve yüklersin. ben notebookumda da netbookumda da win 7 kullanıyom memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 offtopic: netbook win7 yiyor mu ya? kaldırıyor mu yani bende merak içindeyim kursam mı kurmasam mı ama hani atom 1.6, 2gb ram yeter mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 son bolumu zaten size danısmak icin degil de icimden geldigi icin ve konuyu ilgilendirdigi icin yazdım =p sorun yasamayacaksam ben vazgecicem recovery'den falan gecicem 7'ye. vista cok sorun cıkarmaya basladı son donemde rahatsız ediyor, win7 kullananlar da performansından cok memnun olduklarını soyledigi icin yuklicem artık. ha son olarak 32 mi 64 bit mi diye sorucam. simdi 64 diyeceksiniz tabi ki ama benim notebook 64 bite uyumlu mu değil mi bilmiyorum. hatta boyle bi olay var mı yoksa kafana gore istedigini mi yukleyebiliyosun onu da bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 recovery bölümü muhtamelen ayrı bi bölümdedir, buraya format atmadan denersen memnun kalmadığında, internetten temiz kopya vista indirip geri dönüş yaparsın. driverler için laptopun üretici sitesine bak, çıkarmışlardır win7 için driverları. edit:anakart desteğin varsa 64bit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 hakkaten ya recovery komple D'de bulunuyor ama nasıl hallederim ordan isimi bilmiyorum. herneyse alet su: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c01572822&tmp_task=prodinfoCategory&lc=en&dlc=&cc=us&lang=&product=3812186 anakart ile ilgili bi bilgi yok ama driver sayfasına girdigimde 64bit isletim sistemi icin de secenekler cıktıgına gore destekliyor olsa gerek. surda: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?lc=en&dlc=&cc=us&product=3812186&lang=& Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 64bit driverler olduğuna göre destekliyodur. ben kendi laptopumdan örnek verecek olursam recovery bölümü bilgisayarımdan görünmüyor. program ile ulaşabiliyorum sadece ama format sırasında hdd'nin 12gb lık recovery bölümü ile diğer bölüm olmak üzere 2 parçada olduğunu gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 evet hdd ikiye bolunmus zaten default. c sistem bolumu, d'de de sadece recovery var. ama ordan kullanılabilecek bisey değil yazılımı lazım. gerci driver listesinden onunla ilgili bisey bulamadım ama neyse onemli değil. son sorum, acaba formatı basmadan once ethernet driverlarını falan yuklesem mi? wireless var ama herelde baglanırım internete 7'yi yukledikten sonra sorunsuz di mi, gerek yok yani boyle biseye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 ethernet driverını, bu zamana kadar ayrıca yüklediğimi hiç hatırlamıyorum, ki win 7 hayli hayli bağlanır. ama yakınında hemen ulaşabileceğin 2. bi bilgisayar/acil net kullanımı doğuracak işin varsa, garanti olması açısından yedeklemeni tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 ikinci bilgisayar var yanımda, ona guvenerek yapıcam isimi zaten de disc'ten boot edemedim. win acıkken cd'den yuklemeye calısınca da senin isletim sistemi 32 bit diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 32 den direk 64 e upgrade yapmıyo malesef http://mossblog.allthingsd.com/files/2009/08/windows-upgrade-chart.png boot neden olmadı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar