sirplayA Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Merhaba. Aslinda belki komik bulunabilir bole bir topic acmak ama bi yandanda dusunuyorum eger bir talep gelirse buda paticikden gelir diye :) onun icin eger bir yanlisimiz olduysa simdiden moderatorlerden ve adminlerden ozur diliyorum. 6 aylik disi rengi:tiger Tum asilari yapilmis 2 aylik kuru mamasi saldirma vs.. bu tip seyleri yok son derece akilli bir hayvan. not:Dovus vs.. bu tip sacmaliklarda kullanilcak bir kopek deil eger bu mantikta iseniz gidin kadikoy'e 200 milyona alin dovus kopegi pit. Asker'e gitme durumum oldugu icin kasimda ayinda simdi hazir yawruyken satmayi dusunuyorum o zaman satmak zor olucak cunku benim icin. Fiyat olarak 400 milyon diyorum. Bazilariniz fiyat fazla diyebilir ama deil gercek pitbull lar suanda piyasada 500$ dan 1000$ arasi satiliyor ki ben kopeyi 6 aylik halde tum asilari + 2 aylik kuru mamasi ile veriyorum. Ilgilenenler bu topic altina ve ozel msg olarak bana ulassinlar cok acil cunku. Not:Istanbul Anadolu Yakasinda oturuyorum[signature][hline]live for.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 up![signature][hline]live for.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 up!!![signature][hline]live for.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 bi kuş olsa satabilirdinde pitbul zor ehe sen ne kadar uslu akıllı desende... :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SwZ Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 ben almayı düşünüyorum pmden sana ulaşabileceğim bir yol söylermisin[signature][hline]Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Dostum kopegi gormeden kimse yorum yapmasin :) ondan diyorum once bi gorun sonra konusuruz icq numaram 698698 msn im [email protected] kopegin resimlerinide koyucam bu link altina..[signature][hline]live for.. [Bu mesaj sirplaya- tarafından 08 Haziran 2004 16:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 bir resim linki veriyorum bu resimde goruntu kalitesiz bundan 1.5 ay once cekmistim. www.quaxis.net/angel.JPG[signature][hline]live for.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 biraz pahalı geldi bana. belki ederi 400 milyondur bilemiyorum.bende pitbull,rotweiler yada boxer cinsi bi köpek düşünüyorum. Satamazsan uygun bide fiyat çekersen alırım.[signature][hline]i love this game! tractor pulling ZBD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Dostum kopegi yakindan gorursen anlicaksin :) yani oyle ben bu kopegi kadikoydeki pet shop lardan almadim 200 milyonluk bi kopek deil icq ve msn'imi yazdim iletisime gecersen daha ayriltili bir sekilde gorusebiliriz.[signature][hline]live for.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 up![signature][hline]live for.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Buda 2 gun onceki resmi.. www.quaxis.net/angel2.jpg [signature][hline]live for.. [Bu mesaj sirplaya- tarafından 09 Haziran 2004 12:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 korkunç hayvan ya alınır mı bu çirkinde bişey..[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 up[signature][hline]live for.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 up![signature][hline]live for.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 puff[signature][hline]live for.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 e hadi ama kopek buyuyor her gecen gun :=)[signature][hline]live for.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Cok tatliymis ya ama bizim kediyi herhalde yer :) Almak isterdim gercekten.. Rengi falan cok hosuma gitti[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 kedini yemez :) garanti veririm.[signature][hline]live for.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 *umutsuzluga kapilir*[signature][hline]live for.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 yemese bile kafasini koparip top diye oynar herhalde hehe[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 pet kismina acsana olm bunu mert :)[signature][hline]- never too old to learn! life isn't a coincidence, it's a reflection of us! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
banshee Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Yeni cikan yasaya gore pitbull satmak ve almak yasak. Bilginize[signature][hline]"Fear can hold you prisoner, hope can set you free." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Vah canııım pek tatlı bişeymiş...İnsan yemeye başlamadı di mi daha :) Şaka bi yana beslicek yerim olsa atlardım ama şindi evde gerginlik çıkarmaya gerek yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Pitbull yasaklandı, biri şikayet ederse başınıza iş açılır. Ona göre... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 şikayet edene para veriolar mı :D *!sinsi sinsi düşünür*[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar