Odeon Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 majorshare'in rapidshare programini kullaniyordum onceleri ama baya bi zamandir hicbirsekilde dl yapamaz oldum. linkleri kopyalayip baslatinca normal geri sayimini yapiyor program fakat baslamadan restart atip kendine yeniden saymaya basliyor. rapget diye bir program denedim ayni sorun ondada var geri sayim yeniden baslayip duruyor. bayadir rapidden dl yapmiyodum birseylermi degisti acaba bilgisi olan varmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 jdownloader kullanmanı tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 bu arada buldum galiba sorunu. ie de sorun var site filan acmiyor. bazen aciyor gibi yapip text dosyasi dl etmeye calisiyor :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 ie8 kurdum halloldu sorun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar